Jump to content
News
  • DARKKO 4. Ayında! Eğlence Devam Ediyor!
  • Bu Yaz DARKKO ile Daha Eğlenceli!
DARKKO 4. Ayında! +500.00 TL Ödül Teslim Edildi

Fornax

 Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

2 Nötr
 
7.488

Irk

Karus

Fornax Hakkında

  • Derece
    Gölge Şövalye

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Merhaba, Ben Fornax - Serhad, öncelikle şunu belirtmekte fayda var. Vs teklif ettiğimiz insanlar Gaz1 ve ekibiydi. Bu elemanlar kendi charlarını SinglePunch'ın köpeklerine vererek, vsye kendileri girmeyip SinglePunch'ın itlerini sokmuşlardır. IceBaby ile discord'ta konuştuk, bu konuyu serverda da bilmeyen yok. Açlıktan ağzı kokan, hiçbir vasfı olmayan, tek başarısı Knight Online myko serverlarındaki dizdiği charlar olan OguzBaskan da buraya gelip GB verin diye ağlıyor. Aldığım maaşla, sahip olduğum işle hayatını katlayacağım adam buraya gelip 80 GB'yi getir diyor. Suratına tükürmeye bile değmez. Önce kendi elinizle, kendi charınızla oynadığınız zaman gelin vs atalım.
  2. Hayatımda daha kötü bir makro ve daha kötü bir müzik görmedim. Baya kötü video açısı, baya kötü playerlık :d
  3. Fornax

    clan tanıtım Generals™

    [GENERALS]
  4. Fornax

    player Oyundaki Nick : Fornax

    +++++++++++
  5. Fornax

    player Oyundaki Nick : Fornax

    +++++++++
  6. Fornax

    clan Clan Tanıtım : Z0mbi

    Güzel ve kaliteli ekip.
  7. Merhaba, Ana hesapta kırdırdığımız auto kutu ve genie, yan charda da aktif hale getirilecek şekilde düzenlenebilir mi?
  8. Fornax

    player Oyundaki Nick : Fornax

    ++++++
  9. Fornax

    player Oyundaki Nick : Fornax

    Up+
  10. Fornax

    player Oyundaki Nick : Fornax

    İsmim / Soy ismim :Serhad Kılıç Yaşım : 27 Karakter ID: Fornax/Fornaxis değişiklik gösterir. Oynadığım Karakterler : Rogue-Mage-Warrior Aranılan Team: Mage or Melee. Online Sürem : 24 (19:00 / 02:00 online) 19 saat farm + moradon al sat işleri yaparım. Hafta sonu full online. İletişim Adresim : [email protected] Kendi Açıklamam ; Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır myko oynayan biriyim ve genelde hep tek başıma farm yapar takılırım. Eskiden bazı serverlarda EliteKillers clanında bulundum. Şu an içinse yaş ve iletişim noktasında sorun yaşamayacağım iyi bir clanda bulunmak istiyorum. Full Pus olarak başlayacağım. Aktif olduğum zamanların dışında genel olarak farm yapan biriyim. İletişim için ayrıca; Discord: Serhad - Fornax#5924 adresinden bana ulaşabilirsiniz. Ek olarak mesaj kutumu da yeşillendirebilirsiniz. Sevgiler,
×
×
  • Yeni Oluştur...