ARES 274 Oluşturuldu: Nisan 5, 2023 Merhaba xACS Severler Yepyeni Bir Özellik İle Yeniden Karşınızdayız Yoğun İsteğiniz Üzerine Oyunumuza Skill Barı Çoğaltma Ve Kitleme Eklentisini Eklemiş Bulunuyoruz. Yapmanız Gereken Adımları Aşağıda Bulabilirsiniz. F10 - Oyun Sekmesi Bölümünden Skill Bar Sayısı ile Maksimum 8 Tane Olacak Şekilde Skill Barınızı Çoğalatabilirsiniz. F10 - Oyun Sekmesi Bölümünden Skill Bar Kitleme ile Skill Barınızı Kilitleyebilirsiniz. 2023-04-05 03-27-52.mp4 2 İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ElyADO 8 Nisan 5, 2023 tarihinde gönderildi Neden Neden Bu kadar Mükemmel olmak zorundamısınız ??? 1 İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PaqiA 1 Nisan 5, 2023 tarihinde gönderildi Bu 1453 fire drake skin mi? İnanılmazsınız tebrik ediyorum sizi. Çok özlemiştik bu görüntüyü 1 İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JoeS 8 Nisan 5, 2023 tarihinde gönderildi Vay güzel olmuş , Elinize sağlık 1 İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kumpas1 4 Nisan 5, 2023 tarihinde gönderildi Skill bar niye tekli diyodum,iletmek lazım düye düşünüyodum,adamlar iletmeden yapmış helaliniz var yine :) 1 İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş