Jump to content
News
  • DARKKO 4. Ayında! Eğlence Devam Ediyor!
  • Bu Yaz DARKKO ile Daha Eğlenceli!

ZeitGeist

 Üye
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

2 Nötr
 
6262

Irk

Elmorad

ZeitGeist Hakkında

  • Derece
    Gölge Şövalye

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Adım : Yusuf Yaşım : 28 Oynadığım Karakterler : Genelde asas ama bu aralar pri takılıyorum Online Sürem : 3-4-5 İletişim Adresim : https://darkko.net/profile/2870-zeitgeist/ Tanıdık arkadaşlara selamlar herkese bol şans iyi oyunlar iyi forumlar
  2. ZeitGeist

    player •ZeitGeist• Herkese Bol şans.

    ya serhat bi sal
  3. Herkese selamlar arkadaşlar ben ZeitGeist Yusuf burdayım, bu sene mage başlıyorum ekibimle. Oyunda nickim PlaneTxVenus olacak Clanım SolarSystem Herkese bol şans diliyorum iyi oyunlar iyi forumlar.
  4. Selamlar arkadaşlar Asas clanız itemli master açık solo asas arkadaşlar arıyoruz. Karus dayız ilgilenenler buradan yada oyun içi ReDLine yada ZeitGeistl pm atarsanız dönüş yaparız iyi oyunlar. Solo masterlı itemli Pri arkadaşlar var ise onlarda yazabilir.
  5. Selamlar arkadaşlar Asas clanız itemli master açık solo asas arkadaşlar arıyoruz. Karus dayız ilgilenenler buradan yada oyun içi ReDLine yada ZeitGeistl pm atarsanız dönüş yaparız iyi oyunlar. Solo masterlı itemli Pri arkadaşlar var ise onlarda yazabilir.
  6. ZeitGeist

    player Orjinal ZeitGeist :) SOLO

    Kanka işte ben o belgeseli 2007 08 de izledim etkilendim senin gibi, güzel şekil nick yani o zamandır nick bu
  7. ZeitGeist

    player Orjinal ZeitGeist :) SOLO

    Daha eski videom vardı ko da ws attıgım silinmiş atamıyorum 15 yıldır kullanmama laf ediyorsun ya o yuzden bunu atabildim sadece
  8. ZeitGeist

    player Orjinal ZeitGeist :) SOLO

    Aynen dostum ben çaldım nickini aynen
  9. Selamlar arkadaşlar herkese şimdiden iyi oyunlar bol şans diliyorum önceki server da pandemi dolayısı ile bulundum bu servera baslamakta çok kararsızdım pandemi şartları artık yok ve işim geregi online sürem az yinede bu heyecanı ve tadı tekrar yaşamak istedigim için başlamaya karar verdim kendı çapımda elden ne gelirse yapıcaz birşeyler artık, Nickim bu ZeitGeist baslıkta neden orjinal yazdıgıma gelirsek geçen seneki server da bu ZeitGeistt nickte bi priest arkadaş vardı onla karıstıranlar oluyordu benı. O arkadaşa sesleniyorum nicki çalıp durma yaşım 25 ve 15 yıldır bu nicki kullanıyorum o yuzden kendıme orjinal diyorum..Bu arada önceki server da bi dönem pri de oynadım nick 4Alizee idi bilenler bilir Sonra kendı nıckime asasa döndüm, server sonunda da xKralTrx diye ncs attım. Eski arkadaşlara buradan selamlar bol şans diliyorum iyi oyunlar iyi forumlar. buda server sonuna dogru bi anım: Buda o zamanlardan bi pk moviemiz :https://www.youtube.com/watch?v=jFw77O2yGmA Eger görürsenız ve burdaysanız göktüg (Master) ve Baho (4PierreRucci) ulaşın bana.
  10. Merhaba abiler kardeşler kemik bi kadromuz var fazla kalabalik degiliz ve kalabalık olmak istemiyoruz bazi arkadaşlarımız devam edemedi bu yüzden bize 1 pri 2 warrior lazım sevilyeli +25 online saati yüksek samimi paylasımcı bireysel hareket etmiyecek farma uyacak uyumlu arkadaşlar özelden mesaj atsın discord vereyim. iyi forumlar iyi oyunlar.
  11. Merhabalar abiler kardeşler ResistanceToDeath Clanı olarak biz de burada yerimizi aldık herkese bol şans güzel bir oyun diliyoruz ZeitGeist(24),Begogaspadin(24),Barshan(28)Zago(31),4alizee(24) Clanımıza bir kaç arkadaş arıyoruz kalabalik olmayı istemiyoruz +24 yaş job lara hakım puslu baslıyacak seviyeli samimi paylasımcı farma uyumlu bireysel oynayacak kişileri istemiyoruz düşünen var ise özelden mesaj atın konuşalım tanışalım İyi Forumlar.
  12. ZeitGeist

    clan Solo başlayan arkadaşlar içeri.

    +++++++++
  13. ZeitGeist

    clan Solo başlayan arkadaşlar içeri.

    +++++++++++++++++
×
×
  • Yeni Oluştur...