MuratArslan 0 18 saat önce tarihinde gönderildi Adım Murat yaş 31 online sürem 8-10 saat , rogue olarak full pus başlayacağım , farm yapan boss kovalayan bir ekip arıyorum iletişim : 0 553 153 75 94 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HIGGINIS 0 18 saat önce tarihinde gönderildi Alıntı Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MrBalfhae 0 17 saat önce tarihinde gönderildi Eski bir DARRKO oyuncusu olarak yeni sunucuda bende yer alacağım Oynadığım JOB'lar: Nova Mage, DB CC Priest, Yere vurma Warrior, Okçu oynuyorum oyun boyunca yayında açıyor olacağım ekiplerde eksiği olan varsa bana ulaşsın. Nick: MrBalfhae Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sukomuko 0 17 saat önce tarihinde gönderildi İsim : Şükrü Yaş :32 Nick : Genesis Class : Rogue / Assassin Oyun süresi : 4-8 saat/Günlük Discord : melkorxmorgoth Myko aleminin tek gerçek pvp sunucusu burasıdır. Her serverde olduğu gibi bizde ekibimizle buradayız. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tulin_sahinci 0 15 saat önce tarihinde gönderildi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
recobaba01 0 13 saat önce tarihinde gönderildi Adım : recobaba Yaşım :32 Oynadığım Karakterler : mage Online Sürem : 6-8 saat AFRASYAP TP MAGE OKÇU TPMAGE OLARAK OYNARIM Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Xancho 0 13 saat önce tarihinde gönderildi (düzenlendi) DARKKOdayızz. Xacs gibi bir kalitenin ürünü son 1 gün herkese bol şanssss XanchoWakasa https://thedarkko.net/topic/195905-acilisi-heyecanla-bekliyoruz-her-zamanki-gibi-buradayiz-xanchowakasa/ 13 saat önce tarihinde Xancho tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Satoshinagamato 0 12 saat önce tarihinde gönderildi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
korra02 0 11 saat önce tarihinde gönderildi PL:Korra Sizlerle Oynamak gurur verıyor bi bilsenız harika databasenız war cok sevıyorum Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
lipton0202 0 11 saat önce tarihinde gönderildi [player] PL:Broskew - Oyuncu - DarkKO - v1098 xACS MYKO Server Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HateLov3 0 11 saat önce tarihinde gönderildi Nick:HateLove Irk:Karış Herkeze bol şans. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
osmylmz53 0 11 saat önce tarihinde gönderildi Heyecanla beklemedeyiz. Şafak sayıyoruz Nick:BeoWuLf Irk:Human Class: Rogue yada Mage olacak. Herkese başarılar. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş