dmos46 0 Cumartesi saat 17:20 tarihinde gönderildi servera giremiyoruz ki Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
meloo26 0 Cumartesi saat 17:35 tarihinde gönderildi SERVER AÇIKMI ?? Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
yigit07 0 Cumartesi saat 17:38 tarihinde gönderildi Şuan ben de giremiyorum Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OLderGuard 0 Cumartesi saat 17:39 tarihinde gönderildi (düzenlendi) AllStarz CLanı olarak ve Kendim Yayıncı olarak DarkKO 'ya başlayacak olan bütün arkadaşlara başarılar dilerim/z. Cumartesi saat 17:54 tarihinde OLderGuard tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
meloo26 0 Cumartesi saat 17:41 tarihinde gönderildi gardaş acılsa oyncaz da açılmıyor ki Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Askael 1 Cumartesi saat 17:59 tarihinde gönderildi ya millet içerde çatır çatır harpy dönüyo biz hala oyuna giricez rollback atmıcaksanız siz ne işe yarıyosunuz? ne yayın açıyosunuz ne bi bilgilendirme var napmaya açtınız siz bu serveri? 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
meloo26 0 Cumartesi saat 18:01 tarihinde gönderildi 1 dakika önce, Askael yazdı: ya millet içerde çatır çatır harpy dönüyo biz hala oyuna giricez rollback atmıcaksanız siz ne işe yarıyosunuz? ne yayın açıyosunuz ne bi bilgilendirme var napmaya açtınız siz bu serveri? giren oldumu yav Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Askael 1 Cumartesi saat 18:02 tarihinde gönderildi aç bak kanka yayınları millet 60 level oldu nerdeyse biz hala oyuna giricez Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Rosch 0 Cumartesi saat 22:08 tarihinde gönderildi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
zitariyas 0 Dün saat 14:35 tarihinde gönderildi (düzenlendi) 21 saat önce tarihinde zitariyas tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş