glock1997 0 Cuma saat 19:15 tarihinde gönderildi BABA SERVER ONLİNEEEEE HERZAMANKİ GİBİ XACS TUTKUSU ILE BASLICAZ HEYECAN DORUKTAAAA :) HERKEZE BOL ŞANS NİCK :GLOCK17 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IamLegendKO 0 Cuma saat 19:22 tarihinde gönderildi (düzenlendi) Cuma saat 19:23 tarihinde IamLegendKO tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ab182626 0 Cuma saat 19:32 tarihinde gönderildi [player] Oyundaki Nick : Tanıtıyorum / Clan Arıyorum. - Oyuncu - DarkKO - v1098 xACS MYKO Server Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AysenPATLIYORSUN 0 Cuma saat 19:32 tarihinde gönderildi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
erzincantr0 0 Cuma saat 19:33 tarihinde gönderildi Adım: Eyüp Oynadığım karakter : Mage Online sürem: 6-8 saat Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kankurt 0 Cuma saat 19:35 tarihinde gönderildi Adım :serhat Yaşım : 33 Oynadığım Karakterler : mage-Warrior vs. Online Sürem : 8-12vs. İletişim Adresim : PumpUpTheJump oyun içi iletişim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ozgur25 0 Cuma saat 20:51 tarihinde gönderildi https://thedarkko.net/topic/195631-oyundaki-nick-karga-oyuncu-tanitim/ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Hacivat 0 Cuma saat 22:41 tarihinde gönderildi https://thedarkko.net/topic/195632-oyundaki-nick-tanitiyorum-clan-ariyorum/ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PAPADOC 0 Cuma saat 22:53 tarihinde gönderildi Bol şans. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Iver2020 0 Cumartesi saat 00:08 tarihinde gönderildi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
rdvndtp33 0 Cumartesi saat 00:14 tarihinde gönderildi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Laroche 0 Cumartesi saat 01:03 tarihinde gönderildi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AVENTADORRRR 0 Cumartesi saat 01:18 tarihinde gönderildi On 12.03.2025 at 00:03, ARES yazdı: Merhaba DARKKO ; Sunucumuza Başlayacak 30 Şanslı Oyuncumuz 1000 TL (DARKKO Bakiye) Kazanacaktır. Etkinliğe Katılan Userler Arasında Yapılacak Çekiliş İle Kazananlar 6.04.2025 Pazar 23.59' da açıklanacaktır. Katılım sağlamak İçin ; Oyuncu Tanıtımları Bölümüne Konu açmanız ve bu konu altına açtığınız konunun linkini bırakmanız gerekmektedir Bol Şans ! English : Hello DARKKO ; Our 30 Lucky Players on our server will earn 1000 TL (DARKKO Balance). The Winners of the Lottery among Participating Users will be announced on Sunday, 6.04.2025, at 23.59. To participate ; You need to open a thread to the Player Introductions Section and leave the link to the topic you have opened under this topic. Good Luck! Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş