Thearcherx 1 Perşembe saat 05:36 tarihinde gönderildi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kailynQQ 0 Perşembe saat 08:44 tarihinde gönderildi Bir önce ki xACS serverinde yeteri kadar tanıştık ve özlendiniz arkadaşlar, bayramdan sonra görüşmek üzere Her türlü job sıkıntısız kesintisiz oynanır yön verilir.mp4 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AntiWogan 2 Perşembe saat 08:53 tarihinde gönderildi [player] Oyundaki Nick : AntiWogan - Oyuncu - DarkKO - v1098 xACS MYKO Server Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
imparator33 0 Perşembe saat 14:18 tarihinde gönderildi Selamlar Darkko Ailesi ! Uzun yıllardır sizlerle oynamaktan keyif alıyorum. Ve tekrar belirmek isterim ki siz her daim start verdiğinizde ben ve ekibim sözlerle olacağız. Nick : IMPARATOR Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
rdvnmtl 1 Perşembe saat 20:35 tarihinde gönderildi (düzenlendi) [player] GuardianOfHeaveN Tanıtıyorum - Oyuncu - DarkKO - v1098 xACS MYKO Server Perşembe saat 20:37 tarihinde rdvnmtl tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Ethem35 3 Perşembe saat 20:55 tarihinde gönderildi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
memo1994 1 Perşembe saat 21:56 tarihinde gönderildi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ALPAGO01 0 Perşembe saat 22:14 tarihinde gönderildi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Archeologist 0 Dün saat 01:03 tarihinde gönderildi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cafcaf62 0 18 saat önce tarihinde gönderildi Herkes için bol keyifli oyun diliyorum çünkü biz baya eğleneceğiz. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tayfuncil1 3 16 saat önce tarihinde gönderildi İyi şanslar diliyorum [player] KAYINCOOO - Oyuncu - DarkKO - v1098 xACS MYKO Server Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Tacoment11 0 13 saat önce tarihinde gönderildi Merhaba XACS ailem yeni bir serüvene hazırmıyız? Krallar Xacs oynar sloganı ile TacoMenT olarak sahnede olacağım herkese başarılar dilerim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MuratArslan 0 9 saat önce tarihinde gönderildi Herkese iyi eğlenceler . 31 yaşındayım asas olarak full pus başlayacağım , farm yapan , boss kovalayan bir ekiple başlamak isterim , forum üzerinden ulaşırsanız sevinirim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
belucard 0 7 saat önce tarihinde gönderildi BELUCARD // her zaman olduğu gibi online!!! Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
newasas 0 3 saat önce tarihinde gönderildi ARKANIZI KOLLAYIN 4 Nisan'da rahatsızlık vermeye geliyorum Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş