QuenTlyDeAmor 25 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 3 saat önce, sarraf yazdı: Şu soygun lafına çok taktın verebildiğin tek cevap bu Sana beni eleştir diyorum ? Hangi lafımdan dilenci olduğumu düşündün ne yanlış bir cümle kurdum diyorum sana. Kelime haznen çok zayıf eleştiri bile yapamıyorsun. Beni birçok serverda tanırlar dlive'a canlı yayınlarına katılırsan görürsün başka serverlarda. Beni tanımadığın için ve muhtemelen içine oturmuş benim yaptıklarım ondan bu tepkileri veriyorsun. Seni adamdan saymak istiyorum sana defalarca şans verdim ama seni adam yerine koyabileceğim herhangi bir argüman ortaya atmadın. Tamamen nefret kusuyorsun tanımadığın bir insana karşı. Bu da senin yutkunamadığın kıskandığın çekemediğin anlamına geliyor. Umarım benden daha güzel bir hayat yaşarsın da beni rahat bırakırsın de get lan ordan adamlıgı gb dilencisinden mi öğrenecem höşt köpek 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tiamat 7 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 3 dakika önce, QuenTlyDeAmor yazdı: de get lan ordan adamlıgı gb dilencisinden mi öğrenecem höşt köpek Kankacım bu tiplere mesaj atarak prim vermeyelim seviniyorlar ... bunlar anca sundriesa getir götürümüzü yaparlar sadece Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
QuenTlyDeAmor 25 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi (düzenlendi) 2 dakika önce, tiamat yazdı: Kankacım bu tiplere mesaj atarak prim vermeyelim seviniyorlar ... bunlar anca sundriesa getir götürümüzü yaparlar sadece doğru diyon reis .Modern dilenci dedigin gibi . 2 eleştiri yapınca hemen köpekleşiyolar hav hav hav bunedir aq Nisan 7, 2020 tarihinde QuenTlyDeAmor tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SHADOWFIEND 8 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi Siz harbiden kafayı yemişsiniz moruk 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sarraf 10 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 2 saat önce, QuenTlyDeAmor yazdı: de get lan ordan adamlıgı gb dilencisinden mi öğrenecem höşt köpek Sıkıcı ve mutsuz bir hayatın var bunun sorumlusu ben değilim sensin dostum sal beni ilgilenmiyorsan benden alışveriş yapmazsın. Benden bir şey alıp almaman da umrumda değil gb dilencisi diye bi cümle kurman bile senin aklının başında olmadığını gösteriyor. Benim paylaştığım şeyleri paylaşan bi farmcı gördün mü hayatında bu şekilde bir hobisi olan insan gördün mü ? Daha önce bunu akıl edememiş olman beni ilgilendirmiyor resmen kıskanmışsın çok belli ediyorsun Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sarraf 10 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 2 saat önce, QuenTlyDeAmor yazdı: doğru diyon reis .Modern dilenci dedigin gibi . 2 eleştiri yapınca hemen köpekleşiyolar hav hav hav bunedir aq Salak adama ne anlatabilirim ki salak adam salaklığının farkında değil yani sana anca muz falan verebilirim sen 82 IQ lu bir primatsın sana daha nasıl laf anlatayım söylediklerimi okumadan ezber konuşuyorsun kelime haznen 20 sanırım git kendi kendini eğitmenin yollarını araştır Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş