sarraf 10 Oluşturuldu: Mart 30, 2020 (düzenlendi) Merhaba benim adım SARRAF hem rap müzikle uğraşıyorum hem de knight online'da farm yaparak bir sonraki seyahatlerim için para biriktiriyorum. Otomotiv Mühendisliği bölümünden yeni mezunum şimdilik zamanımı yeni ülkeleri keşfederek harcıyorum. Bu serverda kazanacağım parayla bu yaz Almanya Berlin'e seyahat edeceğim. Takip için instagram : xvahitekiciFarm sayesinde gittiğim ülkeleler ve şehirler;*HOLLANDA;Amsterdam (fotoğraf 2)RotterdamAmesfoortUtrecht Volendam*ALMANYA;StuttgartKöln (fotoğraf)Munster (fotoğraf için tıklayınız)MannheimHeidelbergFrankfurt*BELÇİKA;AntwerpUmarım sizin güveninizi kazanabilirim ve goldbar alışverişlerinizi benimle yaparsınız ve bana bir sonraki seyahatlerim için destek olursunuz Hepinize bol şans diliyorum.. CLANIMIN ADI : SUBURBANROTASIZ SARRAF Nisan 6, 2020 tarihinde sarraf tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
QuenTlyDeAmor 25 Mart 30, 2020 tarihinde gönderildi gb den medet bekleyecegıne git bi işe gir allahım nasıl insanlar var sen büyüksün 2 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MarshallMatters 32 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar kardeşim 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 14 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi On 30.03.2020 at 18:16, QuenTlyDeAmor yazdı: gb den medet bekleyecegıne git bi işe gir allahım nasıl insanlar var sen büyüksün Adam bundan zevk alıyordur yargılamak yadırgamak sana bana düşmez 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sarraf 10 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi 10 tane ülke gezmişim adam git bi işe çalış diyor. Yıllık izninle sen anca akraba ziyaretine gidersin kardeşim 3 2 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Th3GansTe3R 5 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi (düzenlendi) Ne guzel ulke gezıyorsun dıle getırmene ne gerek varkı senın yaptıgın modern dilencılık Nisan 6, 2020 tarihinde Th3GansTe3R tarafından düzenlendi 1 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AryaTr 3 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi başarılar kardeş Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PATHRON 23 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Bu yaz dışarı çıkabilirsen dua et kardesim sen yurt dışı seyahatı filan başka bahara 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Jackass 32 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Emek verilerek yapılan dilenciliğie sempati duymamızı bekleyen bu arkadaşı tebrik etmek lazım. 1 2 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SHADOWFIEND 8 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi O zaman seni bu server Almanya olmazsa Mozambik'e yollarız en kötü 3 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tiamat 7 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Usko da bahçe farmına geçsene sigorta falan yaparlar orada en azından 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
QuenTlyDeAmor 25 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi 58 dakika önce, sarraf yazdı: 10 tane ülke gezmişim adam git bi işe çalış diyor. Yıllık izninle sen anca akraba ziyaretine gidersin kardeşim sigortanı yaptır yigidim belli yaştan sonra devlet para alıyo kastığın gbler oraya akar sonra soluğu alamanyada degil de erzurumda alırsın diyim 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sarraf 10 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi Sıradan bir aile ekimi kadar aylık kazancım var çok şükür. Eleştirileriniz moralimi bozdu ama anlamanızı beklemiyorum. Sizden bir şey dilenmedim sadece kendi reklamımı yaptım. Televizyonda gördüğünüz reklamlar neyse ben de burada kendi markamı tanıttım güveninizi kazanmak istedim. Buna verdiğiniz tepki biraz kırıcıydı ama müşterimsiniz size saygı duymak zorundayım. Sizin anneniz babanız da müşterilerine ve patronlarına bu şekilde ağız eğiyor sizi geçindirmek için. Siz de aynı şekilde müşterilerinizin ve patronlarınızın ağız kokusunu çekiyorsunuz çocuklarınız için.(veya çekeceksiniz) 1 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
venom1109 7 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi Kendi beyaz yakalı olmayarak bütün sisteme direniş göstermiş gibi bir de kahramanca yazışı yok mu Üstteki iletide analarımızın babalarımızın "ağız eğmesi" olarak adlandırdığın bakış açısıyla sana bakınca bu postta, ülke ülke gezmek için oyun forumlarında millete "dilenmek" olarak nitelendirilebilir bro. Yaptığın işi çok profesyonelce yapan hatta senin onların "çakması" olduğunu düşündürecek derecede başarılı arkadaşlarım var; Rotasız Seyyah (Serhat Abi) GezmekEnKolay ( Anıl Ünlü ) Interrail Türkiye grubu (Bestami Köse ve arkadaşları) Gerçek gezgin ve seyyahlar bu insanlar, bir günden bir güne dilendiklerini de görmedim; 30 Euro parayla norveçe gidip trolltunga'da çadırda kalan insanlar var; seninki gezgin ruhu ya da bohem modern yaşantıda sisteme aykırılık falan değil, gezici olman 10 numara 5 yıldız bir hareket, birçoğumuzun masa başı işlere, aylık maaşlara ya da senin nitelendirmenle "senelik izinlere" bel bağladığı doğru ama yine de bunu kullanarak ticarî kimliğinin reklamını yapıyor olman acınası, 2 lira aşağı da versen şu forum postundan sonra ölsem bişey almam senden, bil istedim. 1 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
partizan 1 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi şu yorumları okudum da bu ne fesatlık aklım almadı. Ne güzel adam bir emek veriyor sizlere hizmet sunuyor ve parasını kazanıyor. Kazandığı parayı da hangi yönde harcadığını söylüyor. ne tür bir dilencilik var burada anlamadım. ekmegin aslanın agzında oldugu, ekonomi için tehlike çanlarının çaldığı bir ülke kendine böyle bir gelir kapısı yaratabilmiş ise ne mutlu. @sarraf budapeşteye yolun düşerse birgün gel bir çayımı iç 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sarraf 10 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi Yazdıklarımı defalarca okudum ama dilendiğimi düşüneceğiniz bir kelime bir cümle bulamadım olaya bakış açın farklı kanka Ne profesyonel olduğumu iddia ettim ne de sisteme direndiğimi söyledim. Yaşım daha 23 ve ben zaten ilerleyen yaşlarda ömür boyu çalışacağım şuanki yaşımı bu şekilde değerlendirmek istediğimi yazdım ve benden gb almak isterseniz içiniz rahat olsun bana güvenin diye bu şekilde forum açmak istedim. Benden almak zorunda değilsin bana verdiğin rotasız seyyah vs gibi örnekler çok alakasız adamların patreon hesabı var ve adamların sponsorları var sen onların 30 euroyla oraya gittiğini sanıyorsun işte komik olan o sen mahallenden dışarı çıkmamışsın neyin ne kadar olduğuna dair bir fikrin olmadığı için izlediklerine inanıyorsun kardeşim. Ben çekinmeden bu aylık kazancımı söyledim en azından sizin vergilerinizi alıp fakir edebiyatı yapmıyorum kazancımı nereye harcadığımı görebiliyorsunuz. @venom1109 @QuenTlyDeAmor @tiamat @SHADOWFIEND @Jackass @Th3GansTe3R Beni eleştirdiniz ama yarın büyük ihtimalle hepinizi benimle aynı işi yapmaya çalışırken göreceğim ve etiketlediğim arkadaşların çoğu belki bu işi yapıyordur belki de nasıl yapacağını araştırıyordur genelde bu oluyor çünkü 1 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sarraf 10 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi Bir saat önce, partizan yazdı: şu yorumları okudum da bu ne fesatlık aklım almadı. Ne güzel adam bir emek veriyor sizlere hizmet sunuyor ve parasını kazanıyor. Kazandığı parayı da hangi yönde harcadığını söylüyor. ne tür bir dilencilik var burada anlamadım. ekmegin aslanın agzında oldugu, ekonomi için tehlike çanlarının çaldığı bir ülke kendine böyle bir gelir kapısı yaratabilmiş ise ne mutlu. @sarraf budapeşteye yolun düşerse birgün gel bir çayımı iç Kanka bu yaz kız arkadaşımla Macaristana gitmeyi planlıyorduk benim vize problemim yok eğer kız arkadaşımın da vize problemi çıkmazsa sana ulaşmayı misafirin olmayı çok isteriz çok sağol davetin için 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hunkbebem 1 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi olum ne adamsınız ya köpek gibi kudurmuşsunuz sırf siz yapamıyorsunuz diye neyse 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TUGIEY 1 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi Buradaki herkes gb , char , karakter , item , np satmıştır buna adımdan daha eminim ama ne yazık ki arkadasım SARRAF bundan size nazaran daha fazla para kazandığı için burda gelmiş adama dilenci diyorsunuz öncelikle sizin oyuna neredeyse faydanız yok biz bir oyuna baslarken 1500tl civarı kc cekiyoruz ve öyle başlıyoruz. Sizin gibi char soyup milleti dolandırmıyoruz ki eğer yapmış olsaydık tüm knıght alemi tanırdı biz her serverda TUGIEY ve SARRAF olarak varız bizim mesleklerimiz zaten var yeni mezunuz ikimizde yüksek lisans ve work and travel yapmak ıcın kısı bası 100bın paraya ıhtıyacımız var ve bunu yavas yavas denklestırıyoruz. Ama benden size tavsiye gb kc cekmeyin gidin bir clana ordan güzel DİLENCİLİK yapabilirsiniz (ya da item alıp kacabilirsiniz ki bu hasetlikte insanlardan beklenti yüksek) size item verirler biz yine oyunlara para yatırıp mevcut oldugumuz bilgisayar sayısıyla elektrik harcayıp extra aldıgımız internetin parasını ödüyerek kısacası emek vererek para kazanmaya devam edeceğiz.Destekci olan arkadaslara sevgilerimi sunuyorum. 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nymeria 29 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi bi başarılar yazmak bu kadar mı zor . Şu ko topluluğu yemin ediyorum oyunlar arasındaki en leş topluluk 1 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş