ZeitGeist 2 Oluşturuldu: Nisan 16, 2021 (düzenlendi) Selamlar arkadaşlar herkese şimdiden iyi oyunlar bol şans diliyorum önceki server da pandemi dolayısı ile bulundum bu servera baslamakta çok kararsızdım pandemi şartları artık yok ve işim geregi online sürem az yinede bu heyecanı ve tadı tekrar yaşamak istedigim için başlamaya karar verdim kendı çapımda elden ne gelirse yapıcaz birşeyler artık, Nickim bu ZeitGeist baslıkta neden orjinal yazdıgıma gelirsek geçen seneki server da bu ZeitGeistt nickte bi priest arkadaş vardı onla karıstıranlar oluyordu benı. O arkadaşa sesleniyorum nicki çalıp durma yaşım 25 ve 15 yıldır bu nicki kullanıyorum o yuzden kendıme orjinal diyorum..Bu arada önceki server da bi dönem pri de oynadım nick 4Alizee idi bilenler bilir Sonra kendı nıckime asasa döndüm, server sonunda da xKralTrx diye ncs attım. Eski arkadaşlara buradan selamlar bol şans diliyorum iyi oyunlar iyi forumlar. buda server sonuna dogru bi anım: Buda o zamanlardan bi pk moviemiz :https://www.youtube.com/watch?v=jFw77O2yGmA Eger görürsenız ve burdaysanız göktüg (Master) ve Baho (4PierreRucci) ulaşın bana. Nisan 16, 2021 tarihinde ZeitGeist tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ZeitGeistt 5 Nisan 16, 2021 tarihinde gönderildi Olm ne saçma adamlarsınız amk 2 3 yıldır her xacs de kullandığım nick bu. lafa bak 15 yıldır bu nicki kullanıyormuş. Nickimizi "bok" koysak onuda çalıcaksınız. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ZeitGeist 2 Nisan 16, 2021 tarihinde gönderildi Aynen dostum ben çaldım nickini aynen Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ZeitGeistt 5 Nisan 16, 2021 tarihinde gönderildi he cs den gördüm çaldım nickini Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ZeitGeist 2 Nisan 16, 2021 tarihinde gönderildi Daha eski videom vardı ko da ws attıgım silinmiş atamıyorum 15 yıldır kullanmama laf ediyorsun ya o yuzden bunu atabildim sadece Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ZeitGeistt 5 Nisan 16, 2021 tarihinde gönderildi Ben 3 Yıl önce bir belgesel izlemiştim ordan etkilenip koydum Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ZeitGeist 2 Nisan 16, 2021 tarihinde gönderildi Kanka işte ben o belgeseli 2007 08 de izledim etkilendim senin gibi, güzel şekil nick yani o zamandır nick bu Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş