Anadolu 13 Oluşturuldu: Nisan 14, 2021 (düzenlendi) Mele Ekibimize Uyku Problemi Olmayan TP ve Oyun okuma Konusunda Sıkıntı Yaratmayacak Sağını Solunu Görüp ona göre pozisyon alan 1x Yılan Tecrübeli tp Mage'ye İhtiyacımız Var Kafaya Oynuyacagımız İçin Online Süresi Yüksek Olması Şarttır. Birbirimizi tanıdıgımız geçmişini bildigimiz arkadaşlar önceliğimizdir Ulaşım için Forumdan Özel Mesaj Atabilirsiniz. Nisan 14, 2021 tarihinde Anadolu tarafından düzenlendi 1 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Lancaster 3 Nisan 14, 2021 tarihinde gönderildi (düzenlendi) AAA sanki beni belirtmişsin ( BonAppetit) Nisan 14, 2021 tarihinde Lancaster tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Anadolu 13 Nisan 15, 2021 tarihinde gönderildi +++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Agidoooooo 0 Nisan 15, 2021 tarihinde gönderildi Mert ulaşsana bana Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Dana 0 Nisan 15, 2021 tarihinde gönderildi Merhaba discord yada ts alabilirmiyim dostum . Yaş 27 her jobu 2 şer sene oynadım . Yılanlamak bizim işimiz görüşelim uyarsa takılalım online süresi 17 - 19 saat PC başında aktif Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş