Quishi 3 Oluşturuldu: Nisan 11, 2021 İsmim / Soy ismim : Can Şahin Yaşım : 29 Oynadığım Karakterler : Main : Warrior | Asas, DB Komut, Mage (farketmez ekibe bağlı) Online Sürem : 8-10 saat İletişim Adresim : Forum ö.m Kendi Açıklamam ; Eskilerden bir oyuncuyum bir çok kafa clanda oynadım, pandemi ve Ramazan dolayısıyla boş vaktim olduğu için başlamak istiyorum. Full puss başlayacağım. 2 ortak olacağız yan karakterlerimize de farm yaptırıp charı dolduracağız. İlgilenenler özelden yazabilir. Herkese keyifli ve sağlıklı günler. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Quishi 3 Nisan 11, 2021 tarihinde gönderildi 1 saat önce, Quishi yazdı: İsmim / Soy ismim : Can Şahin Yaşım : 29 Oynadığım Karakterler : Main : Warrior | Asas, DB Komut, Mage (farketmez ekibe bağlı) Online Sürem : 8-10 saat İletişim Adresim : Forum ö.m Kendi Açıklamam ; Eskilerden bir oyuncuyum bir çok kafa clanda oynadım, pandemi ve Ramazan dolayısıyla boş vaktim olduğu için başlamak istiyorum. Full puss başlayacağım. 2 ortak olacağız yan karakterlerimize de farm yaptırıp charı dolduracağız. İlgilenenler özelden yazabilir. Herkese keyifli ve sağlıklı günler. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş