Drwenski 29 Oluşturuldu: Mart 14, 2021 Her server olduğu gibi bu serverda da buralardayız. Herkese başarılar. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
VeyselBAYAR 3 Mart 14, 2021 tarihinde gönderildi Her server oynuyonda boş oynuyon be seradım Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Drwenski 29 Mart 14, 2021 tarihinde gönderildi 51 dakika önce, VeyselBAYAR yazdı: Her server oynuyonda boş oynuyon be seradım Her serverda boş yapıyon da bu serverda yapma be veyzelim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Risus 50 Mart 14, 2021 tarihinde gönderildi Hoş geldiniz umarım keyifli vakit geçirmenizde vesile olabiliriz. 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DiDi 9 Mart 14, 2021 tarihinde gönderildi qardesim serad burda da mı varsın be Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Drwenski 29 Mart 15, 2021 tarihinde gönderildi 12 saat önce, DiDi yazdı: qardesim serad burda da mı varsın be Bekliyorum seni kadim dostum Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Casey 11 Mart 16, 2021 tarihinde gönderildi minik didi iş başında 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Drwenski 29 Nisan 9, 2021 tarihinde gönderildi +++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş