IceBaby 0 Oluşturuldu: Haziran 26, 2020 (düzenlendi) 100K KC ye karşılık olarak 200 e yükseltmenin sonucu ( 100k KC alınamamıştır) oyuna yeni başlayan oyuncular için şahışlar kısmi olarak Exercitus clanındadılar pm yolu ile clana alımları vardır Haziran 28, 2020 tarihinde IceBaby tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OguzBASKAN 27 Haziran 28, 2020 tarihinde gönderildi aç köpekler 80 gbyi getirsinler gbleri yoksa kingarthur abileri versin Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Fornax 2 Temmuz 1, 2020 tarihinde gönderildi Merhaba, Ben Fornax - Serhad, öncelikle şunu belirtmekte fayda var. Vs teklif ettiğimiz insanlar Gaz1 ve ekibiydi. Bu elemanlar kendi charlarını SinglePunch'ın köpeklerine vererek, vsye kendileri girmeyip SinglePunch'ın itlerini sokmuşlardır. IceBaby ile discord'ta konuştuk, bu konuyu serverda da bilmeyen yok. Açlıktan ağzı kokan, hiçbir vasfı olmayan, tek başarısı Knight Online myko serverlarındaki dizdiği charlar olan OguzBaskan da buraya gelip GB verin diye ağlıyor. Aldığım maaşla, sahip olduğum işle hayatını katlayacağım adam buraya gelip 80 GB'yi getir diyor. Suratına tükürmeye bile değmez. Önce kendi elinizle, kendi charınızla oynadığınız zaman gelin vs atalım. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
doqi2 5 Temmuz 12, 2020 tarihinde gönderildi On 01.07.2020 at 23:10, Fornax yazdı: Merhaba, Ben Fornax - Serhad, öncelikle şunu belirtmekte fayda var. Vs teklif ettiğimiz insanlar Gaz1 ve ekibiydi. Bu elemanlar kendi charlarını SinglePunch'ın köpeklerine vererek, vsye kendileri girmeyip SinglePunch'ın itlerini sokmuşlardır. IceBaby ile discord'ta konuştuk, bu konuyu serverda da bilmeyen yok. Açlıktan ağzı kokan, hiçbir vasfı olmayan, tek başarısı Knight Online myko serverlarındaki dizdiği charlar olan OguzBaskan da buraya gelip GB verin diye ağlıyor. Aldığım maaşla, sahip olduğum işle hayatını katlayacağım adam buraya gelip 80 GB'yi getir diyor. Suratına tükürmeye bile değmez. Önce kendi elinizle, kendi charınızla oynadığınız zaman gelin vs atalım. Aldığın maaş ,sahip olduğun iş neymiş çok merak ettim ? Görgüsüzün tekisin belli ki :) Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş