Amphitrite 27 Oluşturuldu: Nisan 8, 2020 (düzenlendi) 1 Nisan 9, 2020 tarihinde Amphitrite tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Amphitrite 27 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi Güncelll Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
flushchuck 0 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi özelden mesaj attım Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
flushchuck 0 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi dc varmı ? Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CarlosBaccA 11 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi ++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JacK 8 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi Çöp clan demistim boşa dememisim ekip dediğin as TP mage priesti en az 2 3 warioru olur dışardan warior tamamlar server yarın açılıyor halen üye arıyorsunuz gerçekten size çöp demek çöpe hakaret Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CarlosBaccA 11 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi kaybol aptal kuyruk acısı olan fake hesap seni... Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JacK 8 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi Sen orjinal hesapmisin ag dünkü bok nickin bile yeni yeni görüyorum carlosbacca ezigi sözümü tutcam ilk 3 gir forumdan msj at giremessen turnuvada * belan ona gore Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OREMARRR 2 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi @JacK Karini * bak kimsen Sağda solda adamlara durmadan Bulaşiyosun Karini yemek masasina yatiririm Millet kendine küfür etirmekten zevk aliyor amk @CarlosBaccA Ne geniş mensepliler amk Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CarlosBaccA 11 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi BU * cocugunun profiline gir bak zaten önüne gelen konuya salça olmuş milleti kışkırtıyor sadece amk fake pokesi , bu platformda hiç birşey başaramamış hep millete özenmiş aptalın teki boşver yazma bu kodugum şizorfeni hastasına Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OREMARRR 2 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi @CarlosBaccA dc de yazdigima bak dönüş yaptimi o denyo kanka Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JacK 8 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi Naptınız ezik sürüsü toplama clan @oremar yavsagi kullnadigin nick bile kahpe Dağlıca üstün PKK yazılısı kırk tane oremar müziği var PKK için yazılmış kullandığın nicki bilmiyorsan öğren ha bilerek isteyerek ben * evladiyim diyorsan o baska Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş