THSVSY 0 Oluşturuldu: Nisan 7, 2020 İsmim / Soy ismim :Taha Sevsay Yaşım : 28 Oynadığım Karakterler : Warrior-Mage-Sin-Archer-TpMage-CCpriest-HealPriest-Komutçu(DB)-BattlePriest-Online Sürem : 10+İletişim Adresim :https://www.instagram.com/?hl=es-laKendi Açıklamam ; Yukarıda Belirttiğim Gibi 15 senelik Knight Geçmişimde Bütün Karakterler İle Tecrübem Bulunmakta.DarkKO da BattlePriest Olmaya Kararverdim Zoru Severim :D. Oyuna Solo Başlıyorum Fakat Terbiyeli Muhabbeti Olan Seviyeli Güzel İnsanların Bulunduğu Clanlarada hayır diyemem Doğrusu,Bu Nedenle Oyun İçerisinde Gelen Clan Davetlerini Değerlendireceğim.Çok Fazla Kalabalığı Sevmiyorum Az ama Öz oyunculara sahip olan Clanlar 1-0 Önde Olucaktır.Oyundaki Nickim Henüz Belli Değil Her Serverda Farklı Nick Almayı Tercih Ederim. Burdan Yada Yukarıda Verdiğim İnstagramdan ulaşabilirsiniz Herkese İyi Forumlar... Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IamCEYRANCI 1 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 77.83.201.102:9844 ts gel konuşalım dostum Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş