DISEQBLIURM 7 Oluşturuldu: Nisan 6, 2020 (düzenlendi) Adım : Orkun Oral Yaş : 26 Nick : DISEQBLIURM Job : Assasin herkese oyunda başarılar sağlıkla kalın Nisan 9, 2020 tarihinde DISEQBLIURM tarafından düzenlendi 4 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Spanky 81 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Hoşgeldin Yevolution'a Oykun Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DISEQBLIURM 7 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Şimdi, Spanky yazdı: Hoşgeldin Yevolution'a Oykun tanıyamadım kanka seni de ben y olarak söylemiyorum ya bilgin olsun hoşbuldum bu arada. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Spanky 81 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Olsun biz de her peltek r leri y söyler, türk adetidir Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DISEQBLIURM 7 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi ++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orospu 2 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi bisikimbilmirum hoşgelmedin. 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DISEQBLIURM 7 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 2 saat önce, * yazdı: bisikimbilmirum hoşgelmedin. kırıcısın aşkım :(( Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DISEQBLIURM 7 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 2 saat önce, Gaziii yazdı: LooT / Goku ' dan sana selamlar olsun orkun aleykümselam murat serverda görüşürüz 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DISEQBLIURM 7 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi +++++++++++++++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 14 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi (düzenlendi) Diseqcen mi burada da kankam Nisan 7, 2020 tarihinde jenqumoira tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DISEQBLIURM 7 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 4 dakika önce, jenqumoira yazdı: Diseqcen mi burada da kankam aksi mümkünmü canımmm Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 14 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 1 dakika önce, DISEQBLIURM yazdı: aksi mümkünmü canımmm yok mu sana bi glass satmam Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DISEQBLIURM 7 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 5 dakika önce, jenqumoira yazdı: yok mu sana bi glass satmam yokmu bi kazığın daha bana :DDDDDDD Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MALAMADRE 5 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi başarılar 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 14 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 18 dakika önce, DISEQBLIURM yazdı: yokmu bi kazığın daha bana :DDDDDDD üzdün beni ne kazığı beee :DD Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DISEQBLIURM 7 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi +++++++++++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DISEQBLIURM 7 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi +++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KiLLaH 1 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş