AnqelFaLL 7 Oluşturuldu: Nisan 6, 2020 (düzenlendi) İsmim / Soy ismim : Serhan ŞENTÜRK Yaşım : 30 Oynadığım Karakterler : MageOnline Sürem : 12hr +İletişim Adresim : BURSAMerhabalar, Knight Online oynamaya internet kafelerin revaçta olduğu zamanlar 2001-2002 senelerinde başladım. Herkesin bildiği gibi tek sunucu olan Ares serverinde 1 ay boyunca maradondan başka bir harita olduğunu dahi bilmeden 25 lvl cik cik ile warrior kasmaya çalıştım Sonrasında uzun soluklu Xigenon maceramız oldu . Engin arkadaşım ile birlikte , tabi ki Mage oynadık Gold premiumun olduğu zamanlar eslantta fc cw , CZ de Ewil az dönmedik .. O zamanardan bilenler bilir. Sophokles 'ten tüm eski xigenon oyuncularına selam olsun ; NeverMore,U:A:E , TiocFaidArLA , DEDEKLAN ,70 , Flatliners Seviliyorsunuz .. Xigenon Sophokles Uzun süre Usko oynadıktan sonra sosyal hayata atılmamızla birlikte online süremiz ister istemez düştü ve zamanla kendimi kaliteli pvp serverlarza keyifli vakit geçirmeye adadım. Bununla birlikte Yaklaşık 4 senedir beraber oynadığım SURPRISE clanından arkadaşlarımla tanıştık ve güzel bir uyum içerisinde oyun oynamaya devam ediyoruz. Keyifli bir server deneyemi yaşayacağımızdan eminim. Bu süreçte tüm player arkadaşlara başarılar diliyorum.. Amacımız hiç bir zaman polemik yaratmak değil elbette . Ancak polemik çıkarana gerekli cevabı oyun içerisinde vermeye devam edeceğiz ... SURPRISE CLAN Bizi izlemeye devam edin. Nisan 6, 2020 tarihinde AnqelFaLL tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AGOLA 6 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Güzel anılar daha uzununu bekliyorum başarılar 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AnqelFaLL 7 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Şimdi, AGOLA yazdı: Güzel anılar daha uzununu bekliyorum başarılar Eyvallah kardeşim.. Başarılar Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PATHRON 23 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar:) 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AnqelFaLL 7 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi 6 dakika önce, PATHRON yazdı: Başarılar:) Eyvallah Dostum .. Sana da başarılar diliyorum Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MarshallMatters 32 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar kardeşim 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AnqelFaLL 7 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Bir saat önce, MarshallMatters yazdı: Başarılar kardeşim Eyvallah kardeşim sağ ol sana da başarılar 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AnqelFaLL 7 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi upupupupupu Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş