ReDKiT 14 Oluşturuldu: Nisan 5, 2020 (düzenlendi) İsmim / Soy ismim : Celil RENÇBER Yaşım : 28 Oynadığım Karakterler : Asas-MageOnline Sürem : 17-18İletişim Adresim : Bizi Herkes Tanır Babbbbbaaa xACS tabanı altında açılan her serverda oynadım çünkü artık herkes biliyor ki xACS varsa problem yok... Yeni gelen müthiş yeniliklerle de keyfimize keyif katacaklarından eminim. Servera team olarak mage veya asas başlama konusunda daha tam karar veremedik , tahminen son saniye server açılışında anlık olarak karar vericez. Şimdiden yönetim kadrosuna ve DARKKO keyfini tadacak bütün oyuncu arkadaşlara bol keyifler diliyorum. Nisan 5, 2020 tarihinde ReDKiT tarafından düzenlendi 5 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MarshallMatters 32 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar kardeşim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
WhatWasThat 24 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Playerın kralı. Seni gördüğüme sevindim Celil. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ReDKiT 14 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi Eyvallah emrem bende seni gördüğüme sevindim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
GATTUHUSO 38 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi basarılarım kardeşim:D Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ReDKiT 14 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi Eyvallahım ilkanım :D Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOOWER 31 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi (düzenlendi) Seversin xACS : ) başarılar reis.. Nisan 7, 2020 tarihinde MOOWER tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ReDKiT 14 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi @MOOWER Eyvallah reis sanada Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ACSLYUSUF1 30 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar kardeşim. Redkit Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ReDKiT 14 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi Eyvallah kardom @ACSLYUSUF1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş