serdarozkan54 1 Oluşturuldu: Dün saat 09:50 arkadaşlar ıd sıfre gırıyorum desenı cızıyorum daha sonra enter yapınca 10061 hatası alıyorum yardımcı olacak varmı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mutant31 5 Dün saat 09:58 tarihinde gönderildi Sunucu bakım modunda akşam 20.00da aktif olacak 1 İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
serdarozkan54 1 Dün saat 10:29 tarihinde gönderildi ne saçma iş bu gidişle oynayamıcaz 1 İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mutant31 5 Dün saat 10:39 tarihinde gönderildi valla 2019dan beri her xacs serverında oynamısımdır. ilk defa bende böyle bişey gördüm. çözerler umarım herkes beklemede. 1 İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
serdarozkan54 1 Dün saat 10:53 tarihinde gönderildi bende 2019 du heralde bayagı oldu en son xacs de oynamıstım bayagıda pahalanmış İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Risus 52 Dün saat 11:12 tarihinde gönderildi Dün akşam saatlerinde yaşanan teknik aksaklıktan dolayı bir kez daha sizlerden içtenlikle özür diliyoruz. Karakter verilerinizin tamamı sorunsuz bir şekilde yeni sunucumuza aktarılmış olup, gerekli tüm testler başarıyla tamamlanmıştır. xACS DARKKO, bu akşam saat 20:00'de kaldığı yerden kaldığı yerden devam edecektir. Gösterdiğiniz yoğun ilgi için minnettarız. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz. 1 1 İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş