jenqumoira 20 Oluşturuldu: Mart 21 21 (düzenlendi) eskiden genc yetenektim artık yaslandım geri falan dönmedik biz hep burdaydık güzel bir xacs serüveni olsun herkes icin basarılar mage oynuyom Cumartesi saat 09:37 tarihinde jenqumoira tarafından düzenlendi 2 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xReginaXIANSS 7 Mart 22 22 tarihinde gönderildi NBRRRRRRRR 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BOOOEiNGg 4 Mart 22 22 tarihinde gönderildi Kolsuz yetenek asdasd Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 20 Mart 22 22 tarihinde gönderildi 13 saat önce, xReginaXIANSS yazdı: NBRRRRRRRR iyi senden nbr Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 20 Mart 22 22 tarihinde gönderildi Bir saat önce, BOOOEiNGg yazdı: Kolsuz yetenek asdasd terbiyesizsin Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Baht1yar 1 Mart 22 22 tarihinde gönderildi Yetenek kısmında patladım Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 20 Mart 22 22 tarihinde gönderildi 58 dakika önce, Baht1yar yazdı: Yetenek kısmında patladım bende Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
4spawa 17 Mart 25 25 tarihinde gönderildi yazık kafana Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xReginaXIANSS 7 Mart 25 25 tarihinde gönderildi bende sıfır yetenek Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 20 Mart 27 27 tarihinde gönderildi no yetenek yes polemik Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 20 Cuma saat 00:55 tarihinde gönderildi d Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 20 Cumartesi saat 09:37 tarihinde gönderildi of Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Purple 10 Cumartesi saat 10:31 tarihinde gönderildi başarılar kanka Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 20 Cumartesi saat 19:14 tarihinde gönderildi 8 saat önce, Purple yazdı: başarılar kanka sanada krall Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş