jenqumoira 20 Oluşturuldu: Mart 21 21 (düzenlendi) eskiden genc yetenektim artık yaslandım geri falan dönmedik biz hep burdaydık güzel bir xacs serüveni olsun herkes icin basarılar mage oynuyom Cumartesi saat 09:37 tarihinde jenqumoira tarafından düzenlendi 2 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xReginaXIANSS 7 Mart 22 22 tarihinde gönderildi NBRRRRRRRR 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BOOOEiNGg 4 Mart 22 22 tarihinde gönderildi Kolsuz yetenek asdasd Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 20 Mart 22 22 tarihinde gönderildi 13 saat önce, xReginaXIANSS yazdı: NBRRRRRRRR iyi senden nbr Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 20 Mart 22 22 tarihinde gönderildi Bir saat önce, BOOOEiNGg yazdı: Kolsuz yetenek asdasd terbiyesizsin Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Baht1yar 1 Mart 22 22 tarihinde gönderildi Yetenek kısmında patladım Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 20 Mart 22 22 tarihinde gönderildi 58 dakika önce, Baht1yar yazdı: Yetenek kısmında patladım bende Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 20 Salı saat 20:08 tarihinde gönderildi x Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
4spawa 17 Salı saat 20:34 tarihinde gönderildi yazık kafana Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xReginaXIANSS 7 Salı saat 22:36 tarihinde gönderildi bende sıfır yetenek Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 20 Perşembe saat 01:53 tarihinde gönderildi no yetenek yes polemik Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 20 Cuma saat 00:55 tarihinde gönderildi d Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 20 Cumartesi saat 09:37 tarihinde gönderildi of Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Purple 10 Cumartesi saat 10:31 tarihinde gönderildi başarılar kanka Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 20 Cumartesi saat 19:14 tarihinde gönderildi 8 saat önce, Purple yazdı: başarılar kanka sanada krall Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş