jenqumoira 18 Oluşturuldu: Cuma saat 16:00 (düzenlendi) eskiden genc yetenektim artık yaslandım toksik yetenek dicem geri falan dönmedik biz hep burdaydık güzel bir xacs serüveni olsun herkes icin basarılar mage oynuyom Cuma saat 18:13 tarihinde jenqumoira tarafından düzenlendi 2 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xReginaXIANSS 4 Cumartesi saat 01:21 tarihinde gönderildi NBRRRRRRRR 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BOOOEiNGg 1 Cumartesi saat 13:46 tarihinde gönderildi Kolsuz yetenek asdasd Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 18 Cumartesi saat 15:12 tarihinde gönderildi 13 saat önce, xReginaXIANSS yazdı: NBRRRRRRRR iyi senden nbr Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 18 Cumartesi saat 15:12 tarihinde gönderildi Bir saat önce, BOOOEiNGg yazdı: Kolsuz yetenek asdasd terbiyesizsin Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Baht1yar 0 Cumartesi saat 16:51 tarihinde gönderildi Yetenek kısmında patladım Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 18 Cumartesi saat 17:50 tarihinde gönderildi 58 dakika önce, Baht1yar yazdı: Yetenek kısmında patladım bende Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
4spawa 17 7 saat önce tarihinde gönderildi yazık kafana Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xReginaXIANSS 4 5 saat önce tarihinde gönderildi bende sıfır yetenek Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş