MusaEmirdagli 2 Oluşturuldu: Nisan 4, 2020 (düzenlendi) İsmim / Soy ismim : Musa Emirdağlı Yaşım : 28 Oynadığım Karakterler : WarriorOnline Sürem : 15-18.İletişim Adresim : 0543 388 64 30 https://discord.gg/jbBemV4 2004'den bu yana Knight Online oynarım. Midgard ile başlayan krallık serüveni yeni açılan tüm serverlarda devam etmiştir. Toplamda 11 Kez Krallık yaptım. +150 kişilik ekipler yönettim. Uzun zamandır Myko DB oyuncusuyum Lakin hiç birinde para yatırmadım. taki Darkko gibi Kaliteli bir server ile karşılasıya kadar. Bu serverda paramızın karşılığını alacağımıza inanmaktayım. 1 Yıl önceki Darkko Db sinden bir video ve Krallık videolarım ektedir. Herkese BAŞARILAR CSW ' DE görüşürüz. QrqeneraL GENERALS™ Son oynanılan Myko DB. Nisan 5, 2020 tarihinde MusaEmirdagli tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mstbr16 0 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi Musa antalyalı olan musa değilmisin sen Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi 3 saat önce, mstbr16 yazdı: Musa antalyalı olan musa değilmisin sen Evet tanışıyormuyuz ? Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi +++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
FurkanKLC 3 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi Looo 2013 yılında falan xko'da oynadıydık .d Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi 2 dakika önce, FurkanKLC yazdı: Looo 2013 yılında falan xko'da oynadıydık .d O kadar çok DB de o kadar çok kişi ile tanıştım ki Furkan az çok beni tanıyorsan sürekli kalabalık ekipler kurduğumu biliyorsundur burada da yeni kişiler tanıyacağız inş Boştaysan gel dc sohbet ederiz. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
halilomurca 0 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi HAYIRLI OLSUN GENERALS™ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi 3 saat önce, halilomurca yazdı: HAYIRLI OLSUN GENERALS™ Hbulduk Halil'im Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi +++++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi ++++++++++++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi ++++++++++++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mstbr16 0 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi On 05.04.2020 at 06:32, MusaEmirdagli yazdı: Evet tanışıyormuyuz ? xko veya oskoda 4 sene önce oynamıştık beraber generalsdeydim bende güzel vakit geçirmiştik görünce aklıma geldi sorayım dedim sen misin diye Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MarshallMatters 32 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar kardeşim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Bir saat önce, mstbr16 yazdı: xko veya oskoda 4 sene önce oynamıştık beraber generalsdeydim bende güzel vakit geçirmiştik görünce aklıma geldi sorayım dedim sen misin diye Aynen krdşm ekibin yoksa gel konuşalım toplanıyoruz yine Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi ++++++++++++++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi ++++++++++++++++++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mstbr16 0 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 16 saat önce, MusaEmirdagli yazdı: Aynen krdşm ekibin yoksa gel konuşalım toplanıyoruz yine 4 kişiyiz oyun içi ulaşırım ben sana her türlü magede farmlayıp 2 gün melee dönücez haberleşiriz Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 8 saat önce, mstbr16 yazdı: 4 kişiyiz oyun içi ulaşırım ben sana her türlü magede farmlayıp 2 gün melee dönücez haberleşiriz Peki kolay gelsin krdşm Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi ++++++++++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi +++++++++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş