EmporioARMANI 1 Oluşturuldu: Nisan 4, 2020 İsmim / Soy ismim : Demirhan ERÇIKTI Yaşım : 26 Oynadığım Karakterler : Warriorr - Asas Online Sürem : 12 - 15 saatİletişim Adresim : instagram: demirhanercikti Pvp aleminde uzun süre bu nick ile oynadım. Eski ve oyunu belli seviyede oynamış playerlar anımsayacaktır. Malum ülkedeki sağlık probleminden ötürü oyuna geri dönmeyi düşünüyorum fakat oynayacak takımım yok. Bu manada bu serverda oynayacak warrior veya asas ihtiyacı olan SAĞLAM ve tercihen eski zamanlardan birbirimizi anımsayacağımız arkadaşlar & ekipler ile görüşüp anlaşabilirsem oyuna dönmeyi planlıyorum. İlgilenen arkadaşlar forum üzerinden ve instagram dm yoluyla ulaşabilirler. Kolay gelsin. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EmporioARMANI 1 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi Güncel... Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MarshallMatters 32 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar kardeşim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EmporioARMANI 1 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi güncel.. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EmporioARMANI 1 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi güncel. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
iTzSpectre 0 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi Kardeş clanıma beklerim tek kişilik dev kadroyum iddialıyım. Nick : iTzSpectre İsim : SERHAT SEZGİN YAŞ:26 yarışmaya diyarbakırdan katılıyorum Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Odysseus 12 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi Dostum seni 5 yıl önceki Bianko dan hatırlıyorum. Gercekten çok iyi asas oynuyordun. Başarılar. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
deaklon123 0 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi https://discord.gg/mtzS6DC Theoriginal clanı olarak aramızda görmek isteriz. Akşam 21:30 da toplantımız vardır.Buyrun gelin sizde. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EmporioARMANI 1 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi güncel. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EmporioARMANI 1 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi güncell.. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EmporioARMANI 1 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi +++++++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş