jenqumoira 14 Oluşturuldu: Nisan 4, 2020 İsmim / Soy ismim : Hasan YAŞAR Yaşım : 23 Oynadığım Karakterler : Asas Online Sürem : 15-20İletişim Adresim : wwww.facebook.com/jenquuu Kendi Açıklamam ; Clan aramıyorum asas-okçu clanımıza 1 tp mage ve 1 priest arıyorum, ödüllük bi olayım yok ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcam diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 1 İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 14 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi Tp mage arıyoruz ula İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 14 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi 24 dakika önce, jenqumoira yazdı: Tp mage arıyoruz ula Discord : https://discord.gg/rfFU24H İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MarshallMatters 32 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar kardeşim İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jenqumoira 14 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi 9 dakika önce, MarshallMatters yazdı: Başarılar kardeşim Teşekkürler sanada dostum 1 İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş