Jackass 32 Oluşturuldu: Nisan 2, 2020 (düzenlendi) Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum, daha önce bulunduğum platformların hepsinde zirvede kendimden söz ettirdim. X serverdan başka yerde oynayamazsın diyen arkadaşlara cevap niteliğinde zirvedeki yerimden el sallıyor olacağım. Konu altında becerebiliyorsanız iftira boyutuna geçmeden polemik serbest. E malum başka bi şekilde yaralayıcı olabileceğiniz bir konu mevcut değil halihazırda. Herşeye rağmen 11 senedir aynı nickle myko platformlarında dimdik karşınızdayım. Her server nick değiştiren arkadaşlara DANKE, en iyi olmaya DEVAAAAAUMKEE Nisan 2, 2020 tarihinde Jackass tarafından düzenlendi 4 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tiamat 7 Nisan 2, 2020 tarihinde gönderildi Hahahah her yerde kendini bir şekilde ön plana çıkarıyorsun:) Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
QuenTlyDeAmor 25 Nisan 2, 2020 tarihinde gönderildi ZAMANINDA yogurtko nun köpekligini yapıp xacsyi kötüleyen şahıs bu diyecegim şu aynı numarayı yemezler burda koçum burası oraya benzemez 1 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Jackass 32 Nisan 2, 2020 tarihinde gönderildi (düzenlendi) 23 dakika önce, QuenTlyDeAmor yazdı: ZAMANINDA yogurtko nun köpekligini yapıp xacsyi kötüleyen şahıs bu diyecegim şu aynı numarayı yemezler burda koçum burası oraya benzemez Kudurmaya devam edebilirsiniz kimsenin köpekliğini de haterlığını da yapan ben değilim. Burda haterlık yaparak aşağıya çekme çabanız beni daha da güçlendiriyor dewamke . He ayrıca evet yourkoya saygım var, senelerce oynadık, ekmeğini yedik. Senin gibi server açıldığı zaman oynayıp, kapalı olduğu zamanlarda kötülemiyorum. Ben kullanıcıyım 2 farklı markete gidip alışveriş yapıyorum diye market sahiplerinin bana tepki göstereceği falan yok. Senin gibi kahpece davranışlar sergileyenler utansın Nisan 2, 2020 tarihinde Jackass tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
GHOST 2 Nisan 2, 2020 tarihinde gönderildi En sevdiğim kankam CANMANAY 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
QuenTlyDeAmor 25 Nisan 2, 2020 tarihinde gönderildi 22 dakika önce, Jackass yazdı: Kudurmaya devam edebilirsiniz kimsenin köpekliğini de haterlığını da yapan ben değilim. Burda haterlık yaparak aşağıya çekme çabanız beni daha da güçlendiriyor dewamke . He ayrıca evet yourkoya saygım var, senelerce oynadık, ekmeğini yedik. Senin gibi server açıldığı zaman oynayıp, kapalı olduğu zamanlarda kötülemiyorum. Ben kullanıcıyım 2 farklı markete gidip alışveriş yapıyorum diye market sahiplerinin bana tepki göstereceği falan yok. Senin gibi kahpece davranışlar sergileyenler utansın senın nasıl yalaka oldugunu orda oynayanlar biliyor bide salak ayagı yapma oraya başka agız burda baska agız yapmayı iyi billiyon neyse uzatmaya gerek yok 2 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Jackass 32 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Hatespeech'e devam edilebilmesi ve konu altında nefret kusmaya devam etmeniz için UP . Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MarshallMatters 32 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar kardeşim 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Eolo 6 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi updullah Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Jackass 32 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi GET CASH UP Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Jackass 32 Nisan 23, 2020 tarihinde gönderildi Yahu burdayız işte, devamkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Bosqueron 3 Nisan 23, 2020 tarihinde gönderildi seni hiç sevmiyorum ama bu işi yapıyorsun Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş