JoeS 8 Oluşturuldu: Mart 28, 2020 (düzenlendi) İsmim : Kaya Yaşım : 30 Oynadığım Karakterler : Mage , RogueOnline Sürem : 10-12 Since 2003 Mart 28, 2020 tarihinde JoeS tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mercedes 2 Mart 30, 2020 tarihinde gönderildi Good luck 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JoeS 8 Mart 30, 2020 tarihinde gönderildi Sağol dostum Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Spanky 81 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi Bol şans 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JoeS 8 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi 13 saat önce, Spanky yazdı: Bol şans Sağol kardeşim bilmukabele Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ACSLYUSUF1 30 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi kardeşim başarılar.. JoeS 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JoeS 8 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi 13 saat önce, ACSLYUSUF1 yazdı: kardeşim başarılar.. JoeS Sağol kardeşim benim, sanada başarılar dilerim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MarshallMatters 32 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar kardeşim 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JoeS 8 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 11 saat önce, MarshallMatters yazdı: Başarılar kardeşim sağol kardesim tskr ederim Sanada Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JacK 8 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi Ehli sünnet birisidir ama okcudan başka birşey bilmez 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JoeS 8 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi 8 saat önce, JacK yazdı: Ehli sünnet birisidir ama okcudan başka birşey bilmez Bilmukabele güzel kardesim. Bu sw mele oynayacagım kısmetse Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JacK 8 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi Hadi hayırlısı olsun gardasim benim 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JoeS 8 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi 7 saat önce, JacK yazdı: Hadi hayırlısı olsun gardasim benim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş