Akainu 20 Oluşturuldu: Mart 21, 2020 herkese başarılar , kafa wariorlara bol şans :)) 4 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
korona4242 1 Mart 21, 2020 tarihinde gönderildi kankam sen kafamısın gene magelerle pk atıp kacmayımı planlıyorsun yoksa Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Akainu 20 Mart 21, 2020 tarihinde gönderildi ahahaha kudurma kudurma köpek herkes görüyor kimin kiminle np kastıgını. defalarca oyundan gm'lere şikayet edildim zaten bir sorun olsaydı ödülleri almazdık :)) Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
korona4242 1 Mart 22, 2020 tarihinde gönderildi yok ondan demedım sw baslarken realmadrid akainu diye girdin sw cıkısı okcu real mardinli akainu oldun turnuva gıreydınız keskeeeeeeeee Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Akainu 20 Mart 22, 2020 tarihinde gönderildi asjıdjasıodjasdas isterdim sivassporlu nwakame olurum . ilk 15 gün herkesi tokatlayıp ödülü aldım sana pek bir dokunmuş galiba Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OguzBASKAN 27 Mart 23, 2020 tarihinde gönderildi bol şans kardeş :)) Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş