AGOLA 6 Oluşturuldu: Mart 21, 2020 (düzenlendi) İsim : Ersin yaş :30 online süresi : değişken Class : Warrior Herkese başarılar server ilk günden itibaren bütün warior uniq itemler için PM atmanız yeterli Nisan 4, 2020 tarihinde AGOLA tarafından düzenlendi 5 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HannibaL 1 Mart 24, 2020 tarihinde gönderildi Reise sevgiler piyasadaki nadir kaliteli insanlardan başarılar 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AGOLA 6 Mart 24, 2020 tarihinde gönderildi @HannibaL teşekkürler kardeşim güzel yorumun için Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OutoffControl 2 Mart 26, 2020 tarihinde gönderildi Abi selamün aleyküm uzun zamandır göremiyorum seni çok deli ekip kuruyoruz eskilerden tek isen gel özel msj yazdım görmedin heralde geldimi bilmiyorum Duo Kong olmaya hazirmisin .TLF un kaybetmisiz haber et Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ZaLL 2 Mart 27, 2020 tarihinde gönderildi Bu arkadaşı bazen görüyorum iyi player 50 denilen kısmada harfiyen katılıyorum Başarılar Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mercedes 2 Mart 29, 2020 tarihinde gönderildi Good luck... Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AGOLA 6 Nisan 2, 2020 tarihinde gönderildi @OutoffControl teşekkür ler kardesim çok önceden başka dost arkadaşlara söz verdim inşallah oyundan paslaşırız @ZaLL teşekkürler @Mercedes ty Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BOOOOO 0 Nisan 2, 2020 tarihinde gönderildi Adam adam reis atın kc babası Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Dezzy 0 Nisan 3, 2020 tarihinde gönderildi Abi basarilar ırk nedir güzel insan Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AGOLA 6 Nisan 3, 2020 tarihinde gönderildi @BOOOOO @Dezzy belli değil ırk kardeşim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MarshallMatters 32 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar kardeşim 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KiLLaH 1 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar Reis 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AGOLA 6 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi Teşekkürler server ilk saatinden itibaren warior elit itemler alınır PM atmanız yeterli AGOLA Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş