nuri59 2 Oluşturuldu: Nisan 5, 2023 (düzenlendi) Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum her zaman olduğu gibi yine xacsdeyiz Nick: MARLBORO JOB : ASAS Ekibinde Asas veya Warrior eksiği olan ulaşabilir Nisan 5, 2023 tarihinde nuri59 tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
VeTo 0 Nisan 5, 2023 tarihinde gönderildi Bilader askerlik bitmiş. Hoşgeldin Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nuri59 2 Nisan 5, 2023 tarihinde gönderildi 10 saat önce, VeTo yazdı: Bilader askerlik bitmiş. Hoşgeldin Bitti komutanım hoşbulduk Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nuri59 2 Nisan 6, 2023 tarihinde gönderildi ++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SERQUEZ 8 Nisan 6, 2023 tarihinde gönderildi bowl avcısı nuri is back he Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nuri59 2 Nisan 6, 2023 tarihinde gönderildi 1 saat önce, SERQUEZ yazdı: bowl avcısı nuri is back he Kaldığımız yerden devam Kurtuluşşş en çok ta aradan seni seçmeyi seviyorum :DD Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nuri59 2 Nisan 7, 2023 tarihinde gönderildi ++++++++++++++++++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SERQUEZ 8 Nisan 7, 2023 tarihinde gönderildi 17 saat önce, nuri59 yazdı: Kaldığımız yerden devam Kurtuluşşş en çok ta aradan seni seçmeyi seviyorum :DD insan aynı ekipte asas oynadığı arkadaşına bunu yaparmı nuriiii Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş