muhammet37 0 Mart 23, 2023 tarihinde gönderildi Merhaba Ben Muhammed 27yaşındayım yaklasık bütün xacs lerde oynadım. değişik nicklerle :) Ekibimle tekrar burda olmaktan mutluluk duyuyoruz Xacs nin bir ömür boyu devamını diliyoruz :) hayırlı ramazanlar cümleten... Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
therobidal 1 Mart 23, 2023 tarihinde gönderildi https://darkko.net/topic/11997-oyundaki-nick-tanitiyorum-clan-ariyorum/ 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
therobidal 1 Mart 23, 2023 tarihinde gönderildi (düzenlendi) Mart 23, 2023 tarihinde therobidal tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
therobidal 1 Mart 23, 2023 tarihinde gönderildi Alıntı Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
veronce 1 Mart 24, 2023 tarihinde gönderildi (düzenlendi) . Mart 24, 2023 tarihinde veronce tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
beatbox 0 Mart 25, 2023 tarihinde gönderildi Merhaba Ben OnLy13RaVe Tp mage ve atak komut mageyım ırkım Karus Herkese keyıflı tadında polemıklı pklar dolu dolu keyıfler dılerım XACS FARKI İLE... Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kskselcuk35 2 Mart 25, 2023 tarihinde gönderildi BaharAKBULUT Priest Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş