beyo1 0 Oluşturuldu: Nisan 15, 2022 Adım :vedat Yaşım : 25 Oynadığım Karakterler : Mage. Online Sürem : 8.10 İletişim Adresim : [email protected] Kendi Açıklamam ; 10 yıldan aşkındır Knght online oynuyorum cok mykonda bulundum şuana kadar en iyi Sw olabilir herkese başarılar. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Argos 14 Nisan 15, 2022 tarihinde gönderildi Merhaba Hoş geldiniz umarım keyifli vakit geçirmenizde vesile olabiliriz Clanını Tanıt & Kendini Tanıt etkinliğine katılmadıysanız katılmayı unutmayınız. NOT : Kuralları Lütfen Dikkatli okuyunuz. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hana98 0 Mart 16, 2023 tarihinde gönderildi kanka 10 yıldır bir serüvenimiz var sabit aynı kadroyduk kardeşden öte olduk oyunu oyun için oynamıyoruz artık ortam için oyunoruz herşeyi yaptık bu oyunda ama 1 2 arkadaşımız bu db de olmicak bide yeni dostluklar kardeşlikelr kazanmak istiyoruz bizle gelmek istersen şeref duyarız iletişim adresi facebook https://www.facebook.com/selim.das.92 ts3: xcarryon.clani.pro Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş