IamLegend 3 Oluşturuldu: Nisan 12, 2022 Adım : Mert Yaşım : 31 Oynadığım Karakterler : Rogue Online Sürem : 24 SAAT İletişim Adresim : Farmer keserek dragon alan adam dıyın gosterırler Kendi Açıklamam ; Her zamankı gıbı solo baslıyorum ırk suan bellı degıl bu server kufur edemıceksınız cezası var 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Argos 14 Nisan 12, 2022 tarihinde gönderildi Merhaba Hoş geldiniz umarım keyifli vakit geçirmenizde vesile olabiliriz Clanını Tanıt & Kendini Tanıt etkinliğine katılmadıysanız katılmayı unutmayınız. NOT : Kuralları Lütfen Dikkatli okuyunuz. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ARCHEROX 7 Nisan 12, 2022 tarihinde gönderildi (düzenlendi) @IamLegend cezası yok diye biliyorum küfürün kanka. her neyse hoşgeldin mert geceleri farmcılara nefes aldırmak yok ke pompake devam ke Nisan 12, 2022 tarihinde ARCHEROX tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IamLegend 3 Nisan 12, 2022 tarihinde gönderildi @ARCHEROX kanka her server kufur yıyorum bı ton kuralları okudum forumda kufurun cezası varmıs bu serverda Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş