shellk512 0 Oluşturuldu: Nisan 7, 2022 Adım :Gökhan Yaşım : 31 Oynadığım Karakterler : Rogue Online Sürem : 10-16 saat İletişim Adresim : Kendi Açıklamam ; Yine yeniden Darkko da buluşmak için 15 Nisanı sabırsızlıkla bekliyoruz... HellCastle clanında yer alacağım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
shellk512 0 Nisan 7, 2022 tarihinde gönderildi Şimdi, shellk512 yazdı: Adım :Gökhan Yaşım : 31 Oynadığım Karakterler : Rogue Online Sürem : 10-16 saat İletişim Adresim : Kendi Açıklamam ; Yine yeniden Darkko da buluşmak için 15 Nisanı sabırsızlıkla bekliyoruz... HellCastle clanında yer alacağım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Argos 14 Nisan 7, 2022 tarihinde gönderildi Merhaba Hoş geldiniz umarım keyifli vakit geçirmenizde vesile olabiliriz Clanını Tanıt & Kendini Tanıt etkinliğine katılmadıysanız katılmayı unutmayınız. NOT : Kuralları Lütfen Dikkatli okuyunuz. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş