iClaymore 0 Oluşturuldu: Nisan 2, 2022 (düzenlendi) Adım : Faruk Yaşım : 26 Oynadığım Karakterler : Warrior / Asas / TP Mage Online Sürem : Ekip ne kadar dayanabiliyorsa. İletişim Adresim : Forum üzerinden. Kendi Açıklamam ; Aşağıya utube linkimi bıraktım. Sert seven, kaliteli ve hırslı bir ekip arıyorum. Onun dışında iletişime geçmenize gerek yok. https://www.youtube.com/channel/UCpVH8QplhlWbzyOQrmuaXwQ Nisan 3, 2022 tarihinde iClaymore tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Argos 14 Nisan 2, 2022 tarihinde gönderildi Merhaba Hoş geldiniz umarım keyifli vakit geçirmenizde vesile olabiliriz Clanını Tanıt & Kendini Tanıt etkinliğine katılmadıysanız katılmayı unutmayınız. NOT : Kuralları Lütfen Dikkatli okuyunuz. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
iClaymore 0 Nisan 6, 2022 tarihinde gönderildi On 03.04.2022 at 02:58, Argos yazdı: Merhaba Hoş geldiniz umarım keyifli vakit geçirmenizde vesile olabiliriz Clanını Tanıt & Kendini Tanıt etkinliğine katılmadıysanız katılmayı unutmayınız. NOT : Kuralları Lütfen Dikkatli okuyunuz. Bilgilendirme için teşekkürler. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
iClaymore 0 Nisan 11, 2022 tarihinde gönderildi Konu günceldir. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş