SQLMAP 4 Oluşturuldu: Mart 31, 2022 Adım : Şükrü Yaşım : 32 Oynadığım Karakterler : Warrior Online Sürem : sabah 8 akşam 8 . İletişim Adresim : oyun içi pm Kendi Açıklamam ; Hezeyan ve NEXUS nıcklerıyle oldscholkoda oynadım. Bu sv de SQLMAP olarak warrior oynacağım herkese bol şans dılerım. Emre abının sohbetını canlı chatını ozledım. Ares ın hızmetçılerıne selamlar 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xTraPP 38 Mart 31, 2022 tarihinde gönderildi Merhaba Hoş geldiniz umarım keyifli vakit geçirmenizde vesile olabiliriz Clanını Tanıt & Kendini Tanıt etkinliğine katılmadıysanız katılmayı unutmayınız. NOT : Kuralları Lütfen Dikkatli okuyunuz. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SQLMAP 4 Mart 31, 2022 tarihinde gönderildi @xTraPP reis pm attım ama konu başlığını değiştirebilir misin sana zahmet Oyundaki Nick : Hezeyan - NEXUS = SQLMAP 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Argos 14 Mart 31, 2022 tarihinde gönderildi On 31.03.2022 at 15:26, SQLMAP yazdı: @xTraPP reis pm attım ama konu başlığını değiştirebilir misin sana zahmet Oyundaki Nick : Hezeyan - NEXUS = SQLMAP Merhabalar konu başlığınız revize edilmiştir, keyifli forumlar dileriz 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SQLMAP 4 Nisan 1, 2022 tarihinde gönderildi tşk ederım 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş