dockers38 1 Oluşturuldu: Mart 30, 2022 (düzenlendi) Sağlam ve oynamayı bilen eli kolu tutan mageler ulaşırsa sevinirim .. Toplama ekip rahatsız etmesin .. Sadece mageler ulaşırsa sevinirim.. Mage ekip arıyorum priest job dışında herhangi bir jo teklif etmeyin herkes bildiği işi yapsın .. Online sürem 24 saat diyebilirim işsiz ve asosyalim tek başıma başlayacağım .. Pre para konusunda sıkıntım yoktur .. Burdan cevap atarsanız size mutlaka dönüş sağlarım . Mart 30, 2022 tarihinde dockers38 tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Argos 14 Mart 30, 2022 tarihinde gönderildi Merhaba Hoş geldiniz umarım keyifli vakit geçirmenizde vesile olabiliriz Clanını Tanıt & Kendini Tanıt etkinliğine katılmadıysanız katılmayı unutmayınız. NOT : Kuralları Lütfen Dikkatli okuyunuz. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
I4K4OSx7 11 Mart 30, 2022 tarihinde gönderildi Kardeısm 1 x Prıest lazım mage ekıbe bı konusalım Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xplatemage 0 Nisan 5, 2022 tarihinde gönderildi ekip bulamadıysan hala beklerim dostum. dc ipmiz https://discord.gg/qCuRCvyg Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
galapagos 0 Nisan 7, 2022 tarihinde gönderildi @dockers38 Merhabalar kardeşim ekip bulamadıysan bana özel mesajdan ulaşabilirsin.1 pri eksiğimiz var.Devamlı Euko, Darkko oynadık Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
scarface67 5 Nisan 7, 2022 tarihinde gönderildi kardeşim theking mage team olarak 1x prieste ihtiyacımız var düşünürsen yazarsan sevinirim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş