SOLOVAGABOND 12 Nisan 2, 2022 tarihinde gönderildi 10 dakika önce, YIKILMAZMENTAL yazdı: sen alzheimer olabilirmisin acaba babası solovagabond a karşı canın yeni uyanış şeqli Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YIKILMAZMENTAL 5 Nisan 2, 2022 tarihinde gönderildi 4 saat önce, SOLOVAGABOND yazdı: babası solovagabond a karşı canın yeni uyanış şeqli malmısın oglum sen ne alaka jackass ile ben Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SOLOVAGABOND 12 Nisan 2, 2022 tarihinde gönderildi 17 dakika önce, YIKILMAZMENTAL yazdı: malmısın oglum sen ne alaka jackass ile ben kbakma kardesim amcıklar karışmış bana jaxkass dendi sen hangi amcıksın Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JAXES 30 Nisan 6, 2022 tarihinde gönderildi @mai sensiz bir server :(((((( Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SOLOVAGABOND 12 Nisan 6, 2022 tarihinde gönderildi 3 dakika önce, JAXES yazdı: @mai sensiz bir server :(((((( bot Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SOLOVAGABOND 12 Nisan 8, 2022 tarihinde gönderildi upski Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mai 8 Nisan 9, 2022 tarihinde gönderildi On 06.04.2022 at 17:57, JAXES yazdı: @mai sensiz bir server :(((((( deme böyle ağlatacaksın beni On 06.04.2022 at 18:01, SOLOVAGABOND yazdı: bot cııık cııııkk seni de kınıyorum.... duymamış olayım Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SOLOVAGABOND 12 Nisan 10, 2022 tarihinde gönderildi can dostum mai sensiz eksigim. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JAXES 30 Nisan 11, 2022 tarihinde gönderildi Mai arkadaşımız tekrar sahalarda Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SOLOVAGABOND 12 Nisan 11, 2022 tarihinde gönderildi benim diyenin belini kırarız xdd Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AGATHADAIMON 0 Nisan 11, 2022 tarihinde gönderildi hola Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MALAMADREE 9 Nisan 11, 2022 tarihinde gönderildi On 02.04.2022 at 17:59, SOLOVAGABOND yazdı: babası solovagabond a karşı canın yeni uyanış şeqli Biz sizin gibi oyunu artık içimizde yaşamaktan cok sıkıldık dostum farklı uğraşlar içerisindeyiz zaman kaldıkçada oynamaktayız iddan ve max ıQ 1v1 olduğu için 8v8de ne yaparım ne ederim bilemediğin için tek yöneldiğin senin gibi çapsız ve low ıQ topluluğuyla 0 game play ile oynadığın için içlerinde sırıtmayan bir lavrasın. Bizim ırkta sembol alamayınca karşı ırk basan bir zavallı ekibin üyesisin ve ne hikmettirki asla ama asla 8v8 gelmediniz. Başarılar dostlar ihtiyacınız var gibi max myko ıQ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SOLOVAGABOND 12 Nisan 11, 2022 tarihinde gönderildi 18 dakika önce, MALAMADREE yazdı: Biz sizin gibi oyunu artık içimizde yaşamaktan cok sıkıldık dostum farklı uğraşlar içerisindeyiz zaman kaldıkçada oynamaktayız iddan ve max ıQ 1v1 olduğu için 8v8de ne yaparım ne ederim bilemediğin için tek yöneldiğin senin gibi çapsız ve low ıQ topluluğuyla 0 game play ile oynadığın için içlerinde sırıtmayan bir lavrasın. Bizim ırkta sembol alamayınca karşı ırk basan bir zavallı ekibin üyesisin ve ne hikmettirki asla ama asla 8v8 gelmediniz. Başarılar dostlar ihtiyacınız var gibi max myko ıQ tırnak arası pisligisin kanki sen. kâle alacağım bi adam bile degilsin. adını sanını bilmezken babalarını tekme tokat dövdüğüm için gelip hırlamaya başlayan noname random bi kopeksin xd 10+ yıldır bu mykoda senin paspas cektigin herkesi yatalak ettigim icin normal ama bu söylemlerin sen de haklısın. vs den kactigimizi soylemen de bi hayli komik xd asas mele oynadıgım her sunucuda olduğu gibi ilk günden itibaren istediğin formatta istediğin miktarda vs ye açığım. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MALAMADREE 9 Nisan 11, 2022 tarihinde gönderildi 7 dakika önce, SOLOVAGABOND yazdı: tırnak arası pisligisin kanki sen. kâle alacağım bi adam bile degilsin. adını sanını bilmezken babalarını tekme tokat dövdüğüm için gelip hırlamaya başlayan noname random bi kopeksin xd 10+ yıldır bu mykoda senin paspas cektigin herkesi yatalak ettigim icin normal ama bu söylemlerin sen de haklısın. vs den kactigimizi soylemen de bi hayli komik xd asas mele oynadıgım her sunucuda olduğu gibi ilk günden itibaren istediğin formatta istediğin miktarda vs ye açığım. Burası forum tabi amca egolu olucaksın kibir üst seviye olucak yapamiyacağın şeyleride yaparım diyeceksin ki kişiler seni bir zat sansın okito bro gl hf. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SOLOVAGABOND 12 Nisan 12, 2022 tarihinde gönderildi az kaldı az xd Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SOLOVAGABOND 12 Nisan 13, 2022 tarihinde gönderildi dbsi düş Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SOLOVAGABOND 12 Nisan 14, 2022 tarihinde gönderildi YAKARYIKARCIKARIM Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SOLOVAGABOND 12 Nisan 15, 2022 tarihinde gönderildi GELDİ BUYUK GUN YANSIIIIIINNNNNNN Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
lKAYA 0 Nisan 15, 2022 tarihinde gönderildi H4kaan Başarılar Canım Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş