ElyADO 8 Oluşturuldu: Nisan 10, 2021 (düzenlendi) Elysion Clani Olarak buradayiz ElyADO ElyRuLinq ElyLastShot ElySpitze ElyNovaStyle ElyP4X ElyExelanSs ElyMegaMage Nisan 12, 2021 tarihinde ElyADO tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Risus 50 Nisan 10, 2021 tarihinde gönderildi Merhaba @ElyADO Clan Tanıt ve Oyuncu Tanıt Etkinliğine Katılmak İçin ; Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ElyADO 8 Nisan 10, 2021 tarihinde gönderildi ++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ElyADO 8 Nisan 12, 2021 tarihinde gönderildi ++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ElyADO 8 Nisan 12, 2021 tarihinde gönderildi ++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ElyADO 8 Nisan 13, 2021 tarihinde gönderildi ++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sessizkatil 2 Nisan 13, 2021 tarihinde gönderildi Tüm ekibime başarılar dilerim Bu servere adımızı daha da yükseklere çıkarmaya geldik tüm dost klanlara başarılar dileriz Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ayberktan93 0 Nisan 13, 2021 tarihinde gönderildi ElyExeLansS +++++++++++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ElyADO 8 Nisan 14, 2021 tarihinde gönderildi Vuralimmi bam bam Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
styx 0 Nisan 14, 2021 tarihinde gönderildi Bu clanla başlayan geri kalır mage bilgileri sıfır neredeyse yinede iyi oyuınlar başarılar dilerim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ElyADO 8 Nisan 15, 2021 tarihinde gönderildi 11 saat önce, styx yazdı: Bu clanla başlayan geri kalır mage bilgileri sıfır neredeyse yinede iyi oyuınlar başarılar dilerim Ne oldu la kuduz it götüne tekmeyi yiyince kahpelikmi bas gösterdi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
styx 0 Nisan 15, 2021 tarihinde gönderildi 10 saat önce, ElyADO yazdı: Ne oldu la kuduz it götüne tekmeyi yiyince kahpelikmi bas gösterdi Ben seninle daha önceden oynamadım evlat kudurma hemen sizin clanı genelde hep görüyorum partye'de alıyordum zerre bilginiz yok diyince zoruna gitmesin git istediğni yap ağla şimdi karşı karşıya gelince tekmeyi gösteririm sana sen kimsin ki senin clanına geleyim çulsuz Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ElyADO 8 Nisan 16, 2021 tarihinde gönderildi 9 saat önce, styx yazdı: Ben seninle daha önceden oynamadım evlat kudurma hemen sizin clanı genelde hep görüyorum partye'de alıyordum zerre bilginiz yok diyince zoruna gitmesin git istediğni yap ağla şimdi karşı karşıya gelince tekmeyi gösteririm sana sen kimsin ki senin clanına geleyim çulsuz Benim.clanim kalabalik sizi goru kalkik 1 avuc adam degilim bizde kufur kotu soz yok kollusuda var kolsuzuda biz bu oyunda dostluga onem verdik oyuna girince yazda goreyim tekmeni vs yapalimda gorelim tekmeyi bizde degil senin tecrubesizligin o disardan adam almaya muhtac kopeksin kalkmis culsuz diyor sicsak clanin yerle bir olur bana fazla laga luga yapma vsye davet ediyorum seni Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ElyADO 8 Nisan 16, 2021 tarihinde gönderildi Kimseye Zararimiz yok kimseyle kavgamızda yok forum farelerine sesleniyorum ortalik karistirmak icin gelipde buralara cevap yazmayin cogaltirlar Oyun icinde vs yazin Bizle sorunu olanlar cevabi orada verelim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ElyADO 8 Nisan 16, 2021 tarihinde gönderildi güncell Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
styx 0 Nisan 16, 2021 tarihinde gönderildi Boş yapmaktan başka bi getirin yok oyunda yazacam sana merak etme yatalak seni adam oldunuz Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş