elin01 0 Oluşturuldu: Nisan 9, 2021 İsmim / Soy ismim : Hasan Emre Bozkurt Yaşım : 29 7/24 mage, rogue saygı ve yalan sölememek Kendi Açıklamam ; merhabalar arkadaslari kısacası eski OLYMPİA server ı n oynayan arkadaslar bilirler zaten, ben LasT_Assassian, serfver in en eski asaslarındandım, isterdim ki _LeGenD_ abimiz de baslasın ama kendisi mesguliyetlerinden ulasamıorum, ekibim 7 kişi olmakta, son gün mele veya mage team konsuunda tam karar vericeğiz ve ona gore ilerliceğiz , bizle oynıcak 1 dısardan arkadasımızında online durumunun olması yeterlidir, gerekli yardımlarımızı zzaten bizbizeee yapıcagız saygılarım ile herkese iyi oyunlar dilerim İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EvliAmaOyuncu 12 Nisan 9, 2021 tarihinde gönderildi Başarılar Şimdiden. Yayınlarıma Beklerim Link : https://dlive.tv/EvliAmaOyuncuTv İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ARES 273 Nisan 10, 2021 tarihinde gönderildi Merhaba Ailemize Hoşgeldiniz , Clan Tanıt ve Kendini Tanıt Etkinliğine Katılmayı Unutmayın İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş