secred 24 Oluşturuldu: Mayıs 25, 2020 (düzenlendi) Selamın Aleyküm Forum Sakinleri , Abi nasıl bi server yaptınız ? NTTGAME de gelmiş kecoonda Kekuri ring kasıyor.2. Ay bitmek üzere hala kekuring para ediyor Muazzam bir olay. Bunlar yakında USKOyu kapatır . DARKKO'DA oynamaya başlarlar benden demesi Şeytan ayrıntıda gizli resmi büyütüp sol altı okuyun! Mayıs 25, 2020 tarihinde secred tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ofansifmadde17 4 Mayıs 25, 2020 tarihinde gönderildi USKO'yu neden hala açık tutuyorsunuz diye sorsak, samimi söylüyorum cevap veremezler. 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
secred 24 Mayıs 25, 2020 tarihinde gönderildi On 25.05.2020 at 12:50, ofansifmadde17 yazdı: USKO'yu neden hala açık tutuyorsunuz diye sorsak, samimi söylüyorum cevap veremezler. Kanka sorunun bi cevabı olması lazım bence benim tahminim , Bu userlere itemlere bu kadar para verdi eğer kapatırsak kalan userler bizi döver die düşünüyo olabilirler. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş