Jump to content
News
  • DARKKO 4. Ayında! Eğlence Devam Ediyor!
  • Bu Yaz DARKKO ile Daha Eğlenceli!
DARKKO 4. Ayında! +500.00 TL Ödül Teslim Edildi
qallardost

Limited Klanından Love_is_nutella Resi̇mli̇

Önerilen Mesajlar

Bu şahıs Blood Seeker ve Beast slotunda çift slot kasacakmış. Bir slotu genie ile ben almak istediğimde kabul etmeyip karus abilerine ağlayıp sızlayıp beni kestirmeye çalışıyor, slota sürekli karşı ırk çağırıyor ve kestiremeyince de PM ler ortada. Limited klanı başkanından rica ediyorum böyle bir kişiliği lütfen klanında tutma kardeşim.

ysOyRj.jpg

f2xs4O.jpg

tarihinde qallardost tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş

o nasi baslik nude ifsa atican sandim

kanka bu oyunda hic bos yere efendilik yapip sessiz kalma. ben cok yaptim foruma ss attim, 2 saat mute veriyolar 2 saat sonra adam senle tasagini geciyor gene.

gm ye yaziyosun " kardesim pm blockla" diyor.

cok icine oturduysa ki bi oyun yuzunden ana avrat kufur yemek oturur insanin icine, sonteklifte onlarim pm siyle gb satis ilani ver.

o da kesmezse gmlere ana avrat kufret moradon shoutta, 2 saat mute ardindan yoluna devam et

tarihinde Emerson12 tarafından düzenlendi
yazim hatasi

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş

Kardeşim adam pm block seçeneği koymuş ama bu tarz durumlar için bas engelle yada dikkate alma yani. Bu sitrese kargaşaya gerek varmı. Aynı durumun uskoda olduğunu var sayalım, önüne gelene ban atsa oyunmu kalırdı. Küfür ediliyor hoş birşey değil dikkate almayacaksın engelleyeceksin. Bence boşyere sıkma canını.

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş

Konuya katıl

Şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın .

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...