Hakangumus77 9 Nisan 18, 2020 tarihinde gönderildi Ömer kardeşim yanlış konuşmussun benim o video ile alakam yok ama ismim geçmiş şaşırdım yani. 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KoCa0gLaN 5 Nisan 18, 2020 tarihinde gönderildi 5 saat önce, OREMARRR yazdı: O vs de Büyük Suclu olan o karakterzi MYD denen Oruspu Evladi Sözde Vs 1500 tl sine Atilicakti Ve kaybeden Taraf parayi Mehmetcik vakfina Bağişliyicakti Sonradan Roc dediler onuda vermedi Burda Kocaoglandan Ziyade Suclu o denen Oruspu evladi MYD dir . Benim caracterde ben yoktum. Ve benim caractere giren arkadaş yanlış yola başvurmuş ve bunun neticesinde durumu öğrendiğim gibi şirfemi değişip clandan çıkmıştım. Ayrıca vs yi ayarlayan da ben değildim. @OREMARRR da şahitki ben adamlık yapıp caracterimdeki itemleri kendisine vermiş bulunmaktaydım. Verilen itemler ; ELEMENTAL PENDANT LYCAON HAMMER 8 bin kc 4x trina ve bir miktar nakit para. Ben o vs den habersizdim ama yapılan yanlışın öüne geçmek ve caracterimin yanlış tanınmasından dolayı ben üzerime düşeni yapmıştım ! ! ! 4 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
itachi 7 Nisan 18, 2020 tarihinde gönderildi (düzenlendi) Bir saat önce, sezer599 yazdı: 1 Nisan 18, 2020 tarihinde itachi tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Maganda 6 Nisan 18, 2020 tarihinde gönderildi TL.CİLERE ÖLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM . Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sezer599 3 Nisan 18, 2020 tarihinde gönderildi Valla kardeşim Konu kesilip kesmek değil zaten . Orda açtıgın konuda ki Roc muhabbeti kendini fazla düşürme bence Ayrıca o kadar item e eziliyosun diye de ağlama burda insanlara iftira atma o ufak beyninle . Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
itachi 7 Nisan 18, 2020 tarihinde gönderildi (düzenlendi) 1 Nisan 18, 2020 tarihinde itachi tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Drwenski 29 Nisan 18, 2020 tarihinde gönderildi Bizimde bir şey dediğimiz yok yalamaya çalışan bir ekip mevcut burada ortalığı kızıştırıyor. İlla yalayacak bir şey arıyorsanız oyun içi destek veririm. Elinize sağlık Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Bolthorn 5 Nisan 18, 2020 tarihinde gönderildi :d 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Amphitrite 27 Nisan 18, 2020 tarihinde gönderildi (düzenlendi) Arkadaşlar konunun uzatılacak polemik yapılacak bir yani yok. Ws atılmış ve ws bitmiştir. Kc tarafımızı iletirmiştir.Kocaoglan konusuna gelince evet arkadaş o gün o charda olmayabilir ama daha sonra saydıgı itemleri tarafımıza vermişir. Herkez kendi enkazının önüne geçebilmek için farklı yollara başvurmasın. Kaldiki içten movie de alabiliriz hiç sorun yok arkadaşlar çekmesini bilmedigi için dışardan aldık sonuc olarak xACS'da oynuyoruz herhangi bi illegal durum söz konusu bile olamaz ama dedgimiz gibi 2w2 8w8 e açıgız içten movie alabiliriz. İtem -Kc ve Klasgame bakiyesine her türlü 2w2 8w8 atılır nokta konuyu uzatmasın kimse Nisan 18, 2020 tarihinde Amphitrite tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CarlosBaccA 11 Nisan 19, 2020 tarihinde gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Camoka 1 Nisan 19, 2020 tarihinde gönderildi Best player Quai gene yargı dağıtmış Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SCOOBZ 2 Nisan 27, 2020 tarihinde gönderildi broklyn vuruyor raptorla (slow slow) priest heal kaldırıyor qui vuruyo itaç heal atamıyo hep failed sürekli yerde? şimdi iron impact seri olduğu içindir raptor slow olduğu içindir yada itachi pri bilmiyor diğer pri işi biliyor bilinmez ama ortada şöyle bi gerçek var, wslerde priest olduğu sürece her zaman item değil playerlıkta önemliymiş onu yine hatırlamış olduk. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OREMARRR 2 Mayıs 2, 2020 tarihinde gönderildi On 27.04.2020 at 06:22, SCOOBZ yazdı: broklyn vuruyor raptorla (slow slow) priest heal kaldırıyor qui vuruyo itaç heal atamıyo hep failed sürekli yerde? şimdi iron impact seri olduğu içindir raptor slow olduğu içindir yada itachi pri bilmiyor diğer pri işi biliyor bilinmez ama ortada şöyle bi gerçek var, wslerde priest olduğu sürece her zaman item değil playerlıkta önemliymiş onu yine hatırlamış olduk. eyw dostum düşüncelerin için sende saol Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Drwenski 29 Mayıs 3, 2020 tarihinde gönderildi AS:DASDA İyi yakalamışsın kanka ii seri vuruyo diye XD On 27.04.2020 at 06:22, SCOOBZ yazdı: broklyn vuruyor raptorla (slow slow) priest heal kaldırıyor qui vuruyo itaç heal atamıyo hep failed sürekli yerde? şimdi iron impact seri olduğu içindir raptor slow olduğu içindir yada itachi pri bilmiyor diğer pri işi biliyor bilinmez ama ortada şöyle bi gerçek var, wslerde priest olduğu sürece her zaman item değil playerlıkta önemliymiş onu yine hatırlamış olduk. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OREMARRR 2 Mayıs 3, 2020 tarihinde gönderildi 40 dakika önce, Drwenski yazdı: AS:DASDA İyi yakalamışsın kanka ii seri vuruyo diye XD bencede iyi yakalamiş cok istersen Sen ii ile oyna benm wariorum raptor ile bi 2 v 2 atalim bakalım ne olucak isetr zevkine ister kc sine fark etmez . Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Amphitrite 27 Mayıs 5, 2020 tarihinde gönderildi ++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş