ImRosettaKhalifa 18 Oluşturuldu: Nisan 8, 2020 (düzenlendi) Herkese Merhabalar. Her xAcs de olduğu gibi yine buradayız Üslübu düzgün, muhabbeti güzel ve okcu,asas oynamayı bilen 1 arkadaşımızı arıyoruz. Kalıcı olabilecek,döner ekmek yemek için gb satmayacak adam arıyoruz. Forumdan da mesaj atabilirsiniz. Bütün clanlara başarılar diliyoruz. KADROMUZ RosettaKhalifa Psychopath Chukubay HUSOOOOOOOO NITROOOOOOOOOO NITR000000000000 CorneLiaMari Archeologist iPunch BekirKahraman VIDEO'S Herkese başarılar diliyoruz. İyi forumlar. Üslübu düzgün, muhabbeti güzel ve okcu,asas oynamayı bilen 1 arkadaşımızı arıyoruz. Kalıcı olabilecek,döner ekmek yemek için gb satmayacak adam arıyoruz. Forumdan da mesaj atabilirsiniz. Bizimle beraber oynamak isteyen , Online süresi çok yüksek olan , pus sıkıntısı olmayan arkadaşlar özel mesajdan ulaşabilirler. İletişim : forum üzerinden 15 saat önce tarihinde ImRosettaKhalifa tarafından düzenlendi 1 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CessyJB 0 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi On 08.04.2020 at 08:59, ImRosettaKhalifa yazdı: Pus şart değildir. Herkesin kendine göre ekonomik durumu var. Kim nasıl istiyorsa öyle oynasın. slm abi durumum yok pre çekemicem gelsem olur mu ?????????? Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ImRosettaKhalifa 18 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi On 08.04.2020 at 09:03, CessyJB yazdı: slm abi durumum yok pre çekemicem gelsem olur mu ?????????? Olmaz s.git :Dd Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
dokken48 0 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi Selamlar,tam paket başlamayı düşünüyorum okçu olarak,görüşme için dc yahut ts alabilir miyim. Yaş 28 Bu arada. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ImRosettaKhalifa 18 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi On 08.04.2020 at 12:15, dokken48 yazdı: Selamlar,tam paket başlamayı düşünüyorum okçu olarak,görüşme için dc yahut ts alabilir miyim. Yaş 28 Bu arada. mesaj kutuna göz atabilirsin kardesim. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Burakdmrk 0 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi S.a kardeşim okcu alımin varsa gelebilirim switch pre ve genie olacaktir online sürem yüksek sizle oncedende oynamistim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Burakdmrk 0 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi Nycrish olarak gelmistim ben iso ismail demirkan Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ImRosettaKhalifa 18 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi İyi oyunlar herkese şuanlık alımımız yoktur. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CessyJB 0 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi +++++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ImRosettaKhalifa 18 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi 1x Okcu alımımız vardır. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ImRosettaKhalifa 18 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi günceldir başarılar herkese Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ImRosettaKhalifa 18 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi +++++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ImRosettaKhalifa 18 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi GÜNCELDİR Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ImRosettaKhalifa 18 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi 1 Okcu alınacaktır full pus online süresi yüksek olan. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
iKeNJiRo 2 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi (düzenlendi) kanka alım yok dediydin hanii alper ben bu arada Nisan 10, 2020 tarihinde iKeNJiRo tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ImRosettaKhalifa 18 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi On 10.04.2020 at 14:44, iKeNJiRo yazdı: kanka alım yok dediydin hanii alper ben bu arada Acil çıktı birileri böyle olması gerekti Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
iKeNJiRo 2 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi anladım kankam başarılar bulursunuz elbet Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ImRosettaKhalifa 18 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi On 10.04.2020 at 14:46, iKeNJiRo yazdı: anladım kankam başarılar bulursunuz elbet Sağol kankam iyi oyunlar Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ImRosettaKhalifa 18 Nisan 25, 2020 tarihinde gönderildi +++++++++++ GÜNCEL Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Ata1965 1 Nisan 25, 2020 tarihinde gönderildi okcuyum alım yaparsanız gelebilirim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş