Ata1965 1 Nisan 25, 2020 tarihinde gönderildi bu kahpelere prim vermeyin aç köpekler oyuna girmedim diye clandan attı götler Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ImRosettaKhalifa 18 Nisan 25, 2020 tarihinde gönderildi Bir saat önce, Ata1965 yazdı: bu kahpelere prim vermeyin aç köpekler oyuna girmedim diye clandan attı götler Puhhahhaha önce clana alım varmı gelirim sonrasında KAHPELER bilmem ne. 4 gündür aynı farmı yapıyoruz bu arkadaşla hala üzerinde plate var , hala saçma sapan itemlerle dolaşıyor ayrıca premiumu olmadığı için drop düşürüyordu. Üstelik rezervasyon yapıp crye 10 dk geliyorum yer ayır diyen bir insan. Clanınıza alırken iyi düşünün Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ImRosettaKhalifa 18 Mart 29 29 tarihinde gönderildi ++1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ysnnugur 0 Çarşamba saat 08:09 tarihinde gönderildi Eseceğizzz Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
azrail61ts 10 Perşembe saat 00:20 tarihinde gönderildi +++++++++++++++++++++++ Güncel Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ImRosettaKhalifa 18 Perşembe saat 22:49 tarihinde gönderildi ( 1 Rogue Aranıyor ) Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş