DiDi 9 Oluşturuldu: Nisan 6, 2020 (düzenlendi) theGOD Clanı olarak biz de serverde yerimizi alacağız başlayacak olan herkese başarılar dileriz.İlk defa xACS deneyimini yaşayacağız.Bol polemikli,8v8'li server olma dileğiyle vs istekleriniz için clan üyelerinden herhangi birine pm atabilirsiniz. DiDi AMG GG Rihannastyl HULK KING Erra VeyselBAYAR ve tabii ki clan başkanımız Noctowl Nisan 7, 2020 tarihinde DiDi tarafından düzenlendi 3 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HULK 0 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 2 saat önce, ExtraLight yazdı: Soğuk çay bugün ki dayak yetmedi galiba XD magelere kesiliyorsun gelmiş burda konu açıyorsun 8v8 atılır diye ^^ en değerline kötü şeyler yapmaktan sıkıldık istersen sal Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Eolo 6 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi (düzenlendi) Bir RAJ gördüm sanki. Başarılar beyler Nisan 7, 2020 tarihinde Eolo tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Drwenski 29 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi XD 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
yusufh 3 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi başarılar şimdiden Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HULK 0 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 2 saat önce, Drwenski yazdı: XD bana skill atarsan söverim şimdiden söylim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Drwenski 29 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi Bir saat önce, HULK yazdı: bana skill atarsan söverim şimdiden söylim Ben sana hiç skill atar mıyım Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Rihannastyl 4 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 12 saat önce, Eolo yazdı: Bir RAJ gördüm sanki. Başarılar beyler Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
W1NN3R 1 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi bizsiz olmaz didim :) Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OrjinalExtraLight 0 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi (düzenlendi) 16 saat önce, HULK yazdı: @ExtraLight cakma *o. evladı millete salça olma sülaleni falakaya yatırırım Nisan 7, 2020 tarihinde OrjinalExtraLight tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HULK 0 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 3 saat önce, JacK yazdı: Çöp karşımızda elleri titreyenlerin yorum yapması ilginç Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Kamiyada 7 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi başarılar Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JacK 8 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi @HULK güldürme movielik ekip magelere kesilip burada gelip kaç yıllık melee ekiplerimi kesecek siniz Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DiDi 9 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 2 dakika önce, JacK yazdı: @HULK güldürme movielik ekip magelere kesilip burada gelip kaç yıllık melee ekiplerimi kesecek siniz Kaç yıllık melee ekipler kimler ya allah aşkına bi atalım Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JacK 8 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi İzlecegim 1 hafta sonra zevkle sizi 24 saat onlinede olsan bura yogurtko değil slayt yok çöp team Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
betsyross 1 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DiDi 9 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 37 dakika önce, JacK yazdı: İzlecegim 1 hafta sonra zevkle sizi 24 saat onlinede olsan bura yogurtko değil slayt yok çöp team Çöp team dediğin turnuva kazanıyor burda da kazanacağımızdan eminiz zorlayacak bir rakip yok çünkü Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş