KerpetenAli 0 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi çıtçıt... çıtçıt... çıtçıt... Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EysanTezcan 0 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi + Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KerpetenAli 0 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi DAYİİİİİİİİİ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EzeLBayRakTaR 1 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi Bahar Günahsızdı Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CengizAtay 0 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi Ben Cengiz Atay ömer benim en yakın arkadaşımdı , ona ihanet ettim hapse attırdım. Sevdiğini kadınla evlendim , çaldığım parayla bir otel yaptım yasa dışı kumarhaneler açtım Eyşan karım oldu ama hep ömeri sevdi benim değil ömerin çocuğunu doğurdu sonra Eyşan beni aldattı bence Ezelle ama elimde delil yok. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EzeLBayRakTaR 1 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi Unutma! Bin kere dönsen o güne, bin kere ihanet edecekler sana. Herkes doğasının gereğini yapar. Bin kere ihanet etseler sana çaresi yok bin kere gidersin yanlarına. Geçmişe dönmek başka, geçmişi silmek başka. Bir kere aktı mı zamanın içinden suyun yolu değişmez. TİTRETTİN BİZİ DAYI Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EmporioARMANI 1 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi On 06.04.2020 at 21:10, KerpetenAli yazdı: Kafa yarmadan kafayı boşaltamazsın kardeşşş gözüm dönerse ben de tek dalarım dayii 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EzeLBayRakTaR 1 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi ++++++++++++++++++++++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KerpetenAli 0 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi On 09.04.2020 at 17:51, EmporioARMANI yazdı: gözüm dönerse ben de tek dalarım dayii Ben sokaktaki serseriyim dayii Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KenanBirkan 4 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi Kadro değişikliği yapılmıştır. Yeni kadromuz: RamizKaraeski KenanBirkan KerpetenAli CengizAtay EzelBayraktar YakısıklıSerdar SEK1Z EysanTezcan Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KerpetenAli 0 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi ++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KerpetenAli 0 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi ++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EzeLBayRakTaR 1 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi ++uppppp Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EysanTezcan 0 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi + Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KerpetenAli 0 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi ++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EzeLBayRakTaR 1 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi ++++++++++++++++eyşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EysanTezcan 0 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi ++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TiocfaidhArLa 33 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi nerde benim adamım Tefo??? Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EzeLBayRakTaR 1 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi +++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EzeLBayRakTaR 1 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi On 10.04.2020 at 18:05, TiocfaidhArLa yazdı: nerde benim adamım Tefo??? Tefo Kovid19 dan raporlu 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş