tolmin67 0 Oluşturuldu: Nisan 5, 2020 (düzenlendi) İsmim : Tolga Yaşım : 29 Kendi Açıklamam ; Arkadaşlar ben Mele olarak katılmak istiyorum okçu ve warrior olarak oynamayı düşünüyorum. Dc ve Ts3 kullanıyorum .. İletişim ; https://m.facebook.com/tolga.yavuzhan.9?ref=bookmarks Nisan 5, 2020 tarihinde tolmin67 tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ACSLYUSUF1 30 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar kardeşim. team bulamazsan oyundan bana ulaşabilirsin illaki görürüsün biryerlerde 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tolmin67 0 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi +++++++++++++++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tolmin67 0 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi 11 saat önce, ACSLYUSUF1 yazdı: Başarılar kardeşim. team bulamazsan oyundan bana ulaşabilirsin illaki görürüsün biryerlerde Nick nedir kardeşim benim oyun .. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ACSLYUSUF1 30 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi lAcSLYuSuFl bizim team var, ama yine tek kalmaman için takılabilirsin bize Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş