hubr3s 0 Oluşturuldu: Nisan 5, 2020 (düzenlendi) Merhaba, ourobros clanı olarak biz de DARKKO'dayız! Alterego Cowabunga Dio Fecix Hubr3s Infinitus Itzpapalot cennetegidenateist10 Nisan'da görüşmek üzere! Nisan 5, 2020 tarihinde hubr3s tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DISEQBLIURM 7 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi bayraklı protesto olursa çağırın klasdklasdklaskld Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hubr3s 0 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi Taleplerimize kulak verilmezse açarız yine jasjasdkak Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cowabunga 0 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi Ya kardeşim oynamayacağım diyorum ne diye beni ekliyorsun? Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Alterego 1 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi Blacksmith neden yok Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Schatz 0 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi Sevgili Hubres Sen bu satırları okurken biz çok uzaklarda novalaşıyor olacağız. Seni teamden çıkartarak yerine beni almaya karar verdiler. İyi oyunlar dilerim. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Esther 1 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş